Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
α
15:40 | 04/01/2023

Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μεσημβρινές ώρες προχθες (2-1-2023) στις Αχαρνές, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών, 46χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενη για κλοπές κατ’ εξακολούθηση και ληστεία και παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των δράσεων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας στην περιοχή των Αχαρνών, και μετά από συστηματική έρευνα και αξιοποίηση πληροφοριών αναφορικά με την δράση της κατηγορούμενης ,στις κλοπές από σταθμευμένα Ι.Χ.Ε. στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου των Αχαρνών, επετεύχθη, ο εντοπισμός της και η πιστοποίηση της δράσης της.

Διαβάστε επίσης

Συγκεκριμένα, η 46χρονη, προσέγγιζε σταθμευμένα οχήματα και σε περίπτωση που αυτά ήταν ανασφάλιστα  εισέρχονταν και αφαιρούσε από το εσωτερικό τους, τιμαλφή, χρήματα και κάρτες τραπεζών, με τις οποίες στη συνέχεια πραγματοποιούσε ανέπαφες αγορές προϊόντων σε καταστήματα των Αχαρνών.

Κατόπιν των ανωτέρω, μεσημβρινές ώρες προχθες (2-1-2023), κατελήφθη στην ανωτέρω περιοχή, να έχει αφαιρέσει από ανασφάλιστο Ι.Χ.Ε. χρηματικό ποσό.

Στην κατοχή της  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, μια νάιλον συσκευασία που περιείχε 0,2 γραμμ. ηρωίνης και μια νάιλον συσκευασία που περιείχε 0,06 γραμμ. κοκαΐνης.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί επτά (7) κλοπές και μια (1) ληστεία.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis