Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
17:44 | 03/04/2024

Συνελήφθησαν άμεσα, χθες (02-04-2024) το απόγευμα στον Αλμυρό Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, -3- ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων, καθώς και σε βάρος, άγνωστου μέχρι στιγμής, συνεργού τους, σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, ο άγνωστος δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με ηλικιωμένη ημεδαπή γυναίκα και, προσποιούμενος αστυνομικό, υπό το πρόσχημα της δήθεν εμπλοκής συγγενικού της προσώπου σε τροχαίο ατύχημα με συνέπεια θανάσιμο τραυματισμό ατόμου, της δήλωσε ότι χρειαζόταν να του καταβάλει το χρηματικό ποσό των -70.000- ευρώ για αποφυγή φυλάκισης και απεμπλοκής από τις επικείμενες ποινικές συνέπειες του συγγενικού της προσώπου.

Διαβάστε επίσης

Μετά από ενημέρωση των Αρχών, τον άμεσο συντονισμό και κινητοποίησή τους και κατόπιν συνεχιζόμενης τηλεφωνικής επικοινωνίας της γυναίκας με τον άγνωστο δράστη, οι τρεις συλληφθέντες μετέβησαν στην οικία της ηλικιωμένης με Ι.Χ.Φ., ιδιοκτησίας ενός από τους συλληφθέντες, και την προέτρεψαν να ρίψει τα χρήματα, μέσα σε σακούλα, από το μπαλκόνι.

Κατά τον χρόνο παραλαβής της σακούλας, οι δράστες συνελήφθησαν, ενώ βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν -4- κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον, κατασχέθηκε και το προαναφερόμενο όχημα, ως μέσο διευκόλυνσης της παράνομης δράσης τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis