Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
11:59 | 19/05/2023

Συνελήφθησαν κατά την αυτόφωρη διαδικασία, προχθες (17.05.2023), το πρωί, στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας, δύο ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, οι δύο ημεδαποί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, στο πλαίσιο διαδοχικών αστυνομικών επιχειρήσεων,  καθώς  από κοινού με έναν ακόμη ανήλικο συνεργό τους που αναζητείται, εμπλέκονται σε τρείς κλοπές καταστημάτων που διαπράχθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (16.05.2023) στις περιοχές Κοντόκαλι, Τζάβρου και Σκριπερό.

Διαβάστε επίσης

Συγκεκριμένα, από την έρευνα των αστυνομικών, ταυτοποιήθηκε η δράση τους σε περιπτώσεις διάρρηξης αντιπροσωπείας αυτοκινήτων, ζαχαροπλαστείου και πρατηρίου καυσίμων, από τα οποία αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των -940- ευρώ και ηλεκτρονική ζυγαριά αξίας -1.200- ευρώ.

Στη δικογραφία που σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας, συμπεριλαμβάνεται και η μητέρα του ανήλικου, για παραμέληση της εποπτείας του, ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν οι ανωτέρω κατά την παράνομη δράση τους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis