Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
2
13:39 | 11/08/2023

Η οπαδική βία είναι μια μάστιγα που λυμαίνεται τους αθλητικούς χώρους και την νεολαία, που πολλές φορές έχει αποτέλεσμα τραυματισμούς και θανάτους νέων ανθρώπων, με τελευταίο τον πρόσφατο τραγικό χαμό του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη. Και για κάθε τραγικό περιστατικό υπάρχουν υπεύθυνοι.

Βασικός υπεύθυνος για την κατάσταση αυτή που επικρατεί στην χώρα μας είναι ο πολιτικός κόσμος και όλες οι κυβερνήσεις που δεν κατάφεραν να σταθούν μπροστά στα συμφέροντα και να καταργήσουν αυτούς τους ιδιωτικούς στρατούς, να βάλουν νομοθετικούς και διοικητικούς κανόνες και να τελειώσουμε ως κοινωνία οριστικά με αυτή την γάγγραινα.

Από πλευράς των ¨συνήθων υπευθύνων¨, της Ελληνικής Αστυνομίας δηλαδή, που για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει στη χώρα φταίνε οι εργαζομενοί της συνολικά, θα αναμένουμε το πόρισμα της έρευνας που διεξάγεται, ώστε να προσωποποιήθουν οι ευθύνες και να αποδοθούν σε συγκεκριμένους υπαιτίους.

Βέβαια ήδη έχουν τιμωρηθεί με συνοπτικές διαδικασίες, χωρίς να πουν την αποψή τους αξιωματικοί ακόμα και υπηρεσιών Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων και της περιοχής μας, μέσω μετακινήσεων – απομακρύνσεων από τις υπηρεσίες τους.

Μια τακτική παράτυπη, μη ηθική και αναχρονιστική, που πρέπει να σταματήσει άμεσα. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες που βλέπουν το φώς της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες, η όποια ενημέρωση και πληροφόρηση ή δεν έφτασε ή έφτασε αργοπορημένα στις μάχιμες υπηρεσίες ώστε να ενεργήσουν οι Διοικητές τους και οι Αστυνομικοί που βρίσκονταν στον δρόμο.

                              ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

        ΤΣΙΤΣΙΚΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ     ΜΠΑΛΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis