Από τις 29 έως και τις 31 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στα Κύθηρα το τριήμερο Kythera Classic Tour, μια ξεχωριστή εκδήλωση αφιερωμένη στα ιστορικά αυτοκίνητα, η οποία προσέλκυσε το ενδιαφέρον κατοίκων και επισκεπτών του νησιού.
Το Αστυνομικό Τμήμα Κυθήρων βρέθηκε διαρκώς στο πλευρό των διοργανωτών και των συμμετεχόντων, συμβάλλοντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης, με γνώμονα την τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και την προστασία όλων των χρηστών του οδικού δικτύου.
Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, ο Υπαστυνόμος Β΄ Αντωνόπουλος Βασίλειος συμμετείχε στην απονομή μεταλλίων στους συμμετέχοντες. Οι διοργανωτές και οι συμμετέχοντες εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Κυθήρων, ευχαριστώντας το προσωπικό για την παρουσία και τη συμβολή του στην επιτυχή διεξαγωγή της εκδήλωσης, ενώ τίμησαν και την Ελληνική Αστυνομία για τη στήριξή της.
Μέσα από τη συγκεκριμένη δράση αναδείχθηκε για ακόμη μία φορά το διαχρονικό μήνυμα ότι η τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας αποτελεί ευθύνη όλων μας και βασική προϋπόθεση για ασφαλείς μετακινήσεις και την προστασία της ανθρώπινης ζωής.


