Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
17:59 | 11/03/2023

Κοινή ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας και της  Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Θεσσαλίας

Εκεί που οι πολιτικές, θεσμικές και ατομικές ευθύνες του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών, ερευνώνται από τη δικαιοσύνη , βρέθηκε χώρος και για την Ελληνική Αστυνομία να μπει στο κάδρο των υπευθύνων!!!

Εκατοντάδες αστυνομικοί εργάστηκαν νυχθημερόν με φιλότιμο, χωρίς να κοιτούν το ρολόι για το πότε τελειώνει η ατέλειωτη βάρδιά τους, για να βοηθήσουν τους άτυχους συμπολίτες μας, τους συγγενείς και το έργο της δικαιοσύνης, λαμβάνοντας τα εύσημα από όλους όσους έζησαν την τραγωδία από κοντά.

Ακόμα και τώρα, μέσω ανυπόστατων δημοσιευμάτων, κάποιοι έσπευσαν να παραστήσουν τους ειδικούς επί δικονομικών και ιατρικών θεμάτων και να μιλήσουν ως..... άριστοι γνώστες με ύφος χιλίων καρδιναλίων, για ελλείψεις στη γιγαντιαία δικογραφία που επαγγελματικότατα συντάχθηκε κατά την προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας!

Αν ψάχνετε για συγκάλυψη και δράκους στους κόλπους της Ελληνικής Αστυνομίας, τότε πορεύεστε αγκαλιά με τον Μορφέα! Αφήστε ήσυχους τους συναδέλφους του Τμήματος Τροχαίας Λάρισας, που από την ημέρα του δυστυχήματος έως σήμερα δεν έχουν σηκώσει κεφάλι από το ογκοδέστατο έργο της προανάκρισης ενός τέτοιου πρωτοφανούς εγκλήματος!

Ασχοληθείτε με εκείνους που πρέπει και με το δημοσιογραφικό σας έργο που κρίνεται σκληρά, όπως και των αστυνομικών, από τη Κοινωνία.

Οποιαδήποτε προσπάθεια τοποθέτησης της Αστυνομίας στο στόχαστρο, μέσω δήθεν αξιόπιστων ρεπορτάζ, θα μας βρει απέναντι!

Ειλικρινά, δεν επιζητούμε δημοσιογραφικές δάφνες για το έργο που επιτέλεσαν οι συνάδελφοι της ΔΑ Λάρισας από τη πρώτη στιγμή της τραγωδίας.

Μας αρκεί το "ευχαριστώ" δεκάδων αθώων πολιτών που κινδύνευσαν από λάθη άλλων και την κρίσιμη στιγμή είδαν τη μπλε στολή του Έλληνα Αστυνομικού να τους αγκαλιάζει!

 

          ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                            ΚΑΛΟΥΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

            ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        ΠΡΟΕΔΡΟΣ

    ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ          ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ

                                                                            ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

                 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis