Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
20:44 | 03/03/2023

Συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες προχθές (1-3-2023) στις Αχαρνές, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), δύο ημεδαποί, 38 και 22 ετών για κλοπή.

Ειδικότερα, ανωτέρω αστυνομικοί εντόπισαν στις Αχαρνές τους κατηγορούμενους να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο το οποίο είχε κλαπεί λίγο νωρίτερα από τη Νέα Φιλαδέλφεια και τους κάλεσαν σε έλεγχο.

Διαβάστε επίσης

Στη θέα των αστυνομικών ο οδηγός του αυτοκινήτου ανέπτυξε ταχύτητα, ώστε να διαφύγει και οι αστυνομικοί τον ακολουθούσαν, καλώντας τον διαρκώς να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο.

Μετά από λίγο, το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε και οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους κατηγορούμενους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών με τη σε βάρος τους δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Νέας Χαλκηδόνας-Νέας Φιλαδέλφειας.

 

Επίσης, συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες προχθές (1-3-2023) στη Νέα Ερυθραία, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), δύο ημεδαποί, 34 και 26 ετών για κλοπή και απείθεια.

Ειδικότερα, ανωτέρω αστυνομικοί στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας στην περιοχή της Κηφισιάς έκριναν ύποπτους τους κατηγορούμενους, οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο και τους κάλεσαν σε έλεγχο.

Στη θέα των αστυνομικών ο οδηγός του αυτοκινήτου ανέπτυξε ταχύτητα ώστε να διαφύγει, προσπαθώντας να εμβολίσει τις υπηρεσιακές μοτοσικλέτες, χωρίς να τα καταφέρει και οι αστυνομικοί τον ακολουθούσαν, καλώντας τον διαρκώς να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο.

Μετά από λίγο, το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε στο κοιμητήριο της Νέας Ερυθραίας και οι κατηγορούμενοι συνελήφθησαν.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε, βρέθηκαν εντός του αυτοκινήτου και κατασχέθηκαν εξαρτήματα, που είχαν αφαιρεθεί από έτερο αυτοκίνητο νωρίτερα από την περιοχή της Κηφισιάς.

Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών με τη σε βάρος τους δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Κηφισιάς.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis