Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΚΟΥΤΟΥΛΑΣ ΠΙΠΕΡΗΣ
11:00 | 23/03/2023

 

Policenet.gr: Κύριε Πιπέρη τι ακριβώς είναι το ασφαλιστικό πρόγραμμα το οποίο προσφέρετε στους ένστολους και τι ακριβώς προσφέρει;

Νίκος Πιπέρης: Το ασφαλιστικό πρόγραμμα αυτό είναι μια ‘’αποζημίωση’’ ενός πολύ καλού χρηματικού ποσού και δίδεται σε περίπτωση σοβαρού ατυχήματος απώλειας ζωής ή από οποιαδήποτε άλλη αιτία σε όλους τους ένστολους της χώρας μας ακόμα και κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.

Policenet.gr: Κύριε Πιπέρη το πρόγραμμα αυτό έχει περιορισμούς ηλικίας ή κατηγορίες ένστολων που εξαιρούνται;

Νίκος Πιπέρης: Το πρόγραμμα αυτό προσαρμοζεται αναλογα με την ηλικία του ασφαλισμένου και φυσικά απευθύνεται σε όλους τους ένστολους και σε όλα τα Σώματα ασφαλείας της χώρας μας.

Policenet.gr: Κύριε Πιπέρη από πότε έχει ισχύ το πρόγραμμα ασφάλισης ένστολων και πότε καταβάλλεται το χρηματικό ποσό στους δικαιούχους;

Νίκος Πιπέρης : Το ‘’πρόγραμμα ασφάλισης ένστολων’’ ισχύει από την πρώτη ημέρα της πληρωμής του συμβολαίου και τα χρήματα αποζημίωσης/βοήθειας στους δικαιούχους καταβάλλονται εντός 30 ημερών από την απώλεια.

Policenet.gr: Κύριε Πιπέρη ποιο είναι το χρηματικό ποσό ασφάλισης του ασφαλισμένου; Επίσης με ποιο τρόπο γίνεται η πληρωμή των ασφαλίστρων;

Νίκος Πιπέρης: Το πρόγραμμα ασφάλισης ένστολων αποζημιώνει με 50.000€ εφάπαξ καταβολή τους δικαιούχους και έχει ετήσιο κόστος μόνον 106€ ενδεικτικα για ασφαλισμένο ηλικίας 35 ετών (το ασφάλιστρο αυξομειώνεται βάσει ηλικίας). Η πληρωμή του γίνεται αυτόματα από τον ασφαλισμένο μέσω πάγιας εντολής χωρίς καμία ταλαιπωρία.

Policenet.gr: Κύριε Πιπέρη σας ευχαριστώ. Έχετε κάτι άλλο να προσθέσετε;

Νίκος Πιπέρης : Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία σας στο Policenet και το μόνο που θέλω να προσθέσω είναι ότι το πρόγραμμα ασφάλισης ένστολων είναι πρωτοποριακό για τα Ελληνικά δεδομένα και με πολύ μικρή μηνιαία συμμετοχή αποδίδει ένα πολύ σημαντικό ποσό/βοήθημα στην πιο δύσκολη στιγμή της οικογενειακής ανάγκης!

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ ΠΙΠΕΡΗΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6977963784

 

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis