Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
πιπερησ
11:35 | 14/12/2022

Ο ασφαλιστικός σύμβουλος Νίκος Πιπέρης εξασφάλισε ένα, πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα, πρόγραμμα για την ασφάλεια ζωής των ένστολων, με βάση τα όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα στον χώρο των ασφαλιστικών προγραμμάτων.

Το Policenet.gr επικοινώνησε μαζί του και του έθεσε μία σειρά ερωτήσεων, προκειμένου να διασαφηνιστούν οι λεπτομέρειες που αφορούν το συγκεκριμένο πρόγραμμα.


 

Policenet: κύριε Πιπέρη τι ακριβώς είναι το ασφαλιστικό πρόγραμμα το οποίο προσφέρετε στους ένστολους και τι ακριβώς προσφέρει?

Νίκος Πιπέρης : Το ασφαλιστικό πρόγραμμα αυτό είναι μια ‘’αποζημίωση’’ ενός πολύ καλού χρηματικού  ποσού και δίδεται σε περίπτωση σοβαρού ατυχήματος απώλειας ζωής ή σοβαρής μόνιμης αναπηρίας σε όλους τους ‘’ ένστολους της χώρας μας ακόμα και κατά την εκτέλεση του καθήκοντος’’.

Policenet: κύριε Πιπέρη το πρόγραμμα αυτό έχει περιορισμούς ηλικίας ή κατηγορίες ένστολων που εξαιρούνται?

Νίκος Πιπέρης : Το πρόγραμμα αυτό δεν περιορίζει την ηλικία του ασφαλισμένου (ακόμη και συνταξιούχου) και φυσικά απευθύνεται σε όλους τους ένστολους και τα σώματα ασφαλείας της χώρας μας.

Policenet: κύριε Πιπέρη από πότε έχει ισχύ το πρόγραμμα ασφάλισης ένστολων και πότε καταβάλλεται το χρηματικό ποσό στους δικαιούχους?

Νίκος Πιπέρης : Το ‘’πρόγραμμα ασφάλισης ένστολων’’ ισχύει από την πρώτη ημέρα της υπογραφής του συμβολαίου και τα χρήματα αποζημίωσης/βοήθειας στους δικαιούχους καταβάλλονται εντός 30 ημερών από το ατύχημα.

 

Policenet: κύριε Πιπέρη ποιο είναι το χρηματικό ποσό ασφάλισης και πόσο είναι η μηνιαία συμμετοχή του ασφαλισμένου? Επίσης με ποιο τρόπο γίνεται η πληρωμή των ασφαλίστρων ?

Νίκος Πιπέρης : Το πρόγραμμα ασφάλισης ένστολων αποζημιώνει με 90.000€ εφάπαξ καταβολή τους δικαιούχους και έχει μηνιαίο κόστος μόνον 20€ !! Η μηνιαία πληρωμή του γίνεται αυτόματα από τον ασφαλισμένο μέσω πάγιας εντολής χωρίς καμία ταλαιπωρία.

Policenet:  κύριε Πιπέρη σε περίπτωση όπου στον ασφαλισμένο ένστολο συμβεί ένα σοβαρό ατύχημα μόνιμης αναπηρίας κατά την εκτέλεση του καθήκοντος το πρόγραμμα αυτό τον αποζημιώνει?

Νίκος Πιπέρης :  Το ‘’πρόγραμμα ασφάλισης ένστολων’’ αποζημιώνει τον ασφαλισμένο ανάλογα με το ποσοστό αναπηρίας το οποίο θα του δοθεί. Δηλαδή εάν του δοθεί 50% ποσοστό αναπηρίας θα λάβει το 50% του ποσού ασφάλισης των 50.000€ δηλαδή 25.000€. Εάν όμως λάβει ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω τότε του αποδίδεται ολόκληρο το πόσο της αποζημίωσης δηλαδή 50.000€.

Policenet:  κύριε Πιπέρη σας ευχαριστώ. Έχετε κάτι άλλο να προσθέσετε ?

Νίκος Πιπέρης :  Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία σας στο Policenet και το μόνο που θέλω να προσθέσω είναι ότι το πρόγραμμα ασφάλισης ένστολων είναι ‘’πρωτοποριακό για τα Ελληνικά δεδομένα’’ και με πολύ μικρή μηνιαία συμμετοχή αποδίδει ένα πολύ σημαντικό ποσό/βοήθημα στην πιο δύσκολη στιγμή της οικογενειακής ανάγκης.!


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ ΠΙΠΕΡΗΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6977963784

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis