Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
17:39 | 31/05/2023

Συνάντηση εργασίας με τη Διευθύντρια της Τροχαίας Θεσσαλονίκης Παρασκευή Παπαγεωργοπούλου, είχε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΘ Κώστας Ταγγίρης, μαζί με στελέχη του Οργανισμού.

Στη συνάντηση επιβεβαιώθηκε η άριστη και στενή συνεργασία των δύο φορέων. Άλλωστε, ως αποτέλεσμα της μεταξύ τους συνεργασίας, επαναλειτούργησαν πρόσφατα, μετά από χρόνια που είχαν τεθεί εκτός, οι κάμερες στις λεωφορειολωρίδες της Θεσσαλονίκης, με στόχο την διευκόλυνση της κυκλοφορίας των λεωφορείων, την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και την γενικότερη βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών.

Διαβάστε επίσης

Στη συνάντηση παρόν ήταν ο Διευθυντής Κίνησης του ΟΑΣΘ Σίμος Παπαδόπουλος. Τόσο ο κ. Ταγγίρης, όσο και ο κ. Παπαδόπουλος, εξέφρασαν στην κ. Παπαγεωργοπούλου ευχές για καλή επιτυχία στα καθήκοντά της, καθώς ανέλαβε την Διεύθυνση της Τροχαίας Θεσσαλονίκης πριν από λίγους μήνες.

«Με την Τροχαία Θεσσαλονίκης έχουμε διαχρονικά άριστη συνεργασία. Οι γυναίκες και οι άνδρες της Τροχαίας, ανταποκρίνονται πάντα με αμεσότητα σε οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει στην κυκλοφορία των λεωφορείων. Γι’ αυτό και τους ευχαριστούμε. Με την κ. Παπαγεωργοπούλου θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες για γρηγορότερη διέλευση των αστικών, κάτι το οποίο βελτιώνει την καθημερινότητα των πολιτών», δήλωσε ο κ. Ταγγίρης.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis