Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
σερβιτορα
13:14 | 07/01/2023

Ένα απρόσμενο δώρο ανήμερα των Χριστουγέννων έλαβε σερβιτόρα σε εστιατόριο στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ, όταν πελάτης της έδωσε φιλοδώρημα 1.000 δολαρίων.

Η 29χρονη Callie Blue έπιασε την κουβέντα με έναν από τους λίγους πελάτες, αγνοώντας πως ήταν ο πρόεδρος μη κερδοσκοπικής οργάνωσης με στόχο τη σωστή ανατροφή της νεολαίας, ο οποίος είχε έναν και μόνο σκοπό: να βρει άτομα σε ανάγκη και να δωρίσει περίπου 5.000 δολάρια σε tips.

Διαβάστε επίσης

Ο Michael Johnson είχε λάβει ένα email για την Blue και ήθελε να δει από κοντά τις ικανότητές της. Ανήμερα Χριστουγέννων λοιπόν πήγε στο εστιατόριο πρωί πρωί, πριν από τις προγραμματισμένες φιλανθρωπικές του υποχρεώσεις.

Ο Johnson μεγάλωσε σε φτωχή οικογένεια και πλέον προσπαθεί να βελτιώσει τις ζωές όσο το δυνατόν περισσοτέρων ατόμων μπορεί.

Εντυπωσιάστηκε τόσο από την 29χρονη, που αποφάσισε να της δώσει το 1/5 των χρημάτων. Έδωσε παχυλά φιλοδωρήματα σε 12 σερβιτόρους, αλλά η Blue έλαβε το μεγαλύτερο ποσό.

Η ίδια δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβαινε και δήλωσε πως θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα για την τροφή των τεσσάρων αλόγων της.

«Δεν ήξερα ποιος ήταν, ήρθε πρώτη φορά, και φεύγοντας μου έδωσε φιλοδώρημα 1.000 δολαρίων» είπε η εργαζόμενη. «Ήταν σοκαριστικό, είμαι πολύ ευτυχισμένη».

Πηγή:  lifo.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis