Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
08:48 | 01/06/2023

«Ηθελα να κάνω την δόση μου και έψαχνα οικοδομή», είπε ο δράστης

Γνωστός στις αρχές ένας 42χρονος «ψώνισε» προχθές ηρωίνη από την πιάτσα στον οικισμό των Ρομά στη Νεάπολη και προσπάθησε να μπει σε κατοικία για να κάνει την δόση του. Η κατοικία, στην περιοχή Αϊβαλιώτικα, ανήκε σε αστυνόμο της ομάδας ΔΙΑΣ. Η σύζυγος του αστυνόμου βρισκόταν στην βεράντα του σπιτιού και εκείνη την ώρα μιλούσε στο τηλέφωνο με τη μητέρα της, την οποία περίμενε σπίτι για να της φέρει τα παιδιά της. Είδε τον 42χρονο να προσπαθεί να μπει στην αυλή και άρχισε να καλεί σε βοήθεια, ενώ του ζητούσε να φύγει. «Φορούσε κράνος και προσπάθησε να μπει μέσα στην αυλή», είπε η ίδια.

Διαβάστε επίσης

Ο 42χρονος κατέθεσε πως είναι ασθενής του ΟΚΑΝΑ και προχθές έκλεινε 1,5χρόνος από τον θάνατο του πατέρα του και δεν ήταν καλά ψυχολογικά. Πήγε στην πιάτσα, αγόρασε ηρωϊνη και έψαχνε οικοδομή για να «χτυπήσει» την δόση του.

«Δεν πρόλαβα, με συλλάβανε. Νωρίτερα είχα πάει στο μάρκετ και κυκλοφορούσα με μια σακούλα από ψώνια στα χέρια. Με είχανε δει αστυνομικοί και μιλήσαμε, γιατί με ξέρουνε. Πήρα την δόση και έψαχνα ένα γιαπί, δεν ήθελα να κλέψω», είπε στην έδρα του Αυτοφώρου όπου οδηγήθηκε. Η έδρα πείστηκε πως ήθελε να κλέψει και καταδικάστηκε για απόπειρα διάρρηξης σε πέντε μήνες με αναστολή, ενώ κατέθεσε έφεση.

Πηγή:  taxydromos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis