Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ
16:44 | 17/07/2023

Σε μερική ανανέωση του στόλου της ΕΛΑΣ με νέα περιπολικά θέλει να προχωρήσει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

 

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Ανδρέας Ντίνης 

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές που μίλησαν στο Autotypos.gr, στόχος είναι η ΕΛΑΣ να ενισχυθεί με νέα οχήματα μεταξύ των οποίων και ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Όπως αναφέρουν οι πηγές μας, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που έχει ως στόχο το Υπουργείο Προστασίας να πάρει, μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων, θα χρησιμοποιηθούν στην Αττική.

Σύμφωνα με τα όσα είπαν στο Autotypos.gr, ήδη σε πολλά τμήματα και κυρίως στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ), υπάρχει η δυνατότητα να μπουν φορτιστές στα γκαράζ.

Την ίδια ώρα στις σκέψεις της ηγεσίας της ΕΛΑΣ είναι να υπάρξει και προμήθεια νέων οχημάτων τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες των ΜΑΤ.

Το σχέδιο είναι τα ΜΑΤ να χρησιμοποιήσουν βαν, αντί για τις κλούβες που έχουν τώρα στο δυναμικό τους, με στόχο να γίνουν οι μετακινήσεις τους ευκολότερες.

Στον οδικό χάρτη που επεξεργάζεται το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είναι τα βαν αυτά να τα πάρουν με leasing.

Στόχος όπως αναφέρουν οι αρμόδιες πηγές είναι το Δημόσιο να καταφέρει μια καλή συμφωνία με το leasing, καθώς αν επιτευχθεί η συμφωνία αυτή το κράτος θα γλιτώσει ένα μεγάλο κόστος από την συντήρηση των οχημάτων.

Διαβάστε περισσότερα στο  autotypos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis