Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Ford Mustang Mach-E Rally
18:00 | 09/09/2023

Αποκαλύφθηκε η Ford Mustang Mach-E Rally χωρίς ίχνος καμουφλάζ στην έκθεση IAA Mobility του Μονάχου. Το μοντέλο εντάσσεται στην οικογένεια της Mustang Mach-E αντλώντας έμπνευση από τους αγώνες ράλι.

Η νέα πρόταση διαθέτει βελτιωμένη έκδοση του συστήματος μετάδοσης κίνησης της Mustang Mach-E GT, με διάταξη δύο ηλεκτροκινητήρων, στοχεύοντας σε μέγιστες τιμές ισχύος και ροπής. Συγκεκριμένα αποδίδει 358 kW και 880 Nm ροπής, ενώ η ηλεκτρική ενέργεια παρέχεται από μια μπαταρία ιόντων λιθίου με ωφέλιμη χωρητικότητα 91 kWh.

Διαβάστε επίσης

Το όχημα διαθέτει μοναδική ανάρτηση με αυξημένο κατά 20 χιλιοστά ύψος σε σχέση με την Mustang Mach-E GT και είναι εξοπλισμένο με ειδικής ρύθμισης ελατήρια και αμορτισέρ. Είναι ειδικά εξοπλισμένη για την κίνησή της στο χώμα καθώς διαθέτει ανθεκτικές, γυαλιστερές ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών σε λευκό χρώμα. Αυτές συνδυάζονται με ελαστικά διαστάσεων 235/55 R19.

Για μεγαλύτερη προστασία από πέτρες και χαλίκια, το κάτω μέρος του αμαξώματος διαθέτει ειδική θωράκιση τόσο για τον εμπρός όσο και ια τον πίσω ηλεκτροκινητήρα, καθώς και μια προστατευτική μεμβράνη στην επένδυση των θυρών και στους θόλους των τροχών για τη μείωση των ζημιών στη βαφή.

Στο εσωτερικό κυριαρχεί ένας συνδυασμός άνεσης, λειτουργικότητας. Υπάρχουν επίσης γυαλιστερές λευκές πινελιές στο ταμπλό και στις κάτω ακτίνες του τιμονιού, καθώς και ραφές αντίθεσης στις πόρτες. Χαρακτηριστική είναι και η ανάγλυφη επιγραφή «Mach-E Rally» στην επιφάνεια του εμπρός μέρους της πλάτης τους. Το μοντέλο θα διατίθεται για παραγγελία στις αρχές του 2024 και οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν λίγο αργότερα.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis