Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
antigrafi
12:14 | 21/02/2024

Επί ποδός η Τροχαία - «Καθαρίζει» το κέντρο της Βέροιας

Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται η έντονη παρουσία της Τροχαίας στους κεντρικούς δρόμους της πόλης μας.

Διαβάστε επίσης

Σε καθημερινή βάση, δικυκλιστές της Ελληνικής Αστυνομίας, με την συνδρομή του περιπολικού της Τροχαίας και της ΔΙ.ΑΣ. κινούνται σε Μητροπόλεως, Ελιάς, Ανοίξεως και Βενιζέλου, προκειμένου να απομακρύνουν τα παρανόμως παρκαρισμένα οχήματα, αλλά και τα διπλοσταθμευμένα που δυσχεραίνουν την κυκλοφορία. Άλλες φορές με προειδοποιητικό σήμα και σφυρίγματα, ενώ άλλες φορές ρίχνοντας απευθείας πρόστιμο στους παραβάτες.

Η αποστολή τους είναι δύσκολη, καθώς πέρα από το κυκλοφοριακό πρόβλημα που δημιουργείται (ειδικά τις πρωινές ώρες) έχουν να αντιμετωπίσουν και τις δικαιολογίες των οδηγών που σε πολλές περιπτώσεις είναι... προκλητικές. Ήδη τα πρώτα αποτελέσματα άρχισαν να φαίνονται, με τους επιτελείς της Τροχαίας να προσανατολίζονται σε ακόμη περισσότερους ελέγχους.

Στόχος του Διοικητή της Τροχαίας Θωμά Νιώπα είναι να μπει μια τάξη στο κέντρο της Βέροιας και να μειωθούν στο ελάχιστο οι παραβατικές συμπεριφορές των οδηγών. Αποτελεί για εκείνον ένα προσωπικό στοίχημα που θέλει να το κερδίσει!

Ο έμπειρος αξιωματικός δίνει καθημερινό αγώνα για να το πετύχει αυτό και σε πολλές περιπτώσεις κατεβαίνει και ο ίδιος στους δρόμους προκειμένου να βοηθήσει το έργο των υφισταμένων του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, έχει δοθεί ρητή εντολή, οι δικυκλιστές να ανεβοκατεβαίνουν συνεχώς την Μητροπόλεως και την Βενιζέλου τις ώρες αιχμής και να υπάρχει παρουσία της Τροχαίας, πέριξ των σχολικών μονάδων κατά την είσοδο και την έξοδο των μαθητών.

Βέβαια μετά από τέτοιες επιχειρήσεις, δεν λείπουν και οι γκρίνιες, αφού αρκετοί συμπολίτες μας, καλούνται να βάλουν το χέρι στην τσέπη, αφού θα πρέπει να πληρώσουν τις κλήσεις.

Πηγή:   veriotis.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis