Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗ
10:01 | 27/01/2024

Αναβαθμίστηκε στη σειρά κατάταξης των υπουργείων το Προστασίας του Πολίτη μετά τον πρόσφατο ανασχηματισμό και την επιλογή Μητσοτάκη να «επιστρέψει» τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στην Κατεχάκη.

Με δεδομένο ότι ο πρωθυπουργός προτάσσει τα θέματα της δημόσιας τάξης στην κυβερνητική ατζέντα, κρίθηκε σκόπιμο το Προστασίας του Πολίτη να αναβαθμιστεί και συνάμα και ο υπουργός Χρυσοχοΐδης.

Διαβάστε επίσης

Όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth του powergame.gr, πλέον το συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο έχει πλασαριστεί στην 6η θέση, με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, από την άκρη του τραπεζιού του Υπουργικού Συμβουλίου, να έχει μετακινηθεί στο κέντρο.

Tι αναφέρει η στήλη «Big Mouth»

-Κάτι που ενδεχομένως πέρασε στα χαμηλά είναι η αναβάθμιση στη σειρά κατάταξης του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, μετά τον πρόσφατο ανασχηματισμό και την επιλογή Μητσοτάκη να «επιστρέψει» τον Χρυσοχοΐδη στην Κατεχάκη. Με δεδομένο ότι το Προστασίας ήταν πολύ χαμηλότερα σε σειρά από το Υγείας και με επίσης δεδομένο ότι ο πρωθυπουργός προτάσσει τα θέματα της δημόσιας τάξης στην κυβερνητική ατζέντα, κρίθηκε σκόπιμο το Προστασίας του Πολίτη να αναβαθμιστεί και συνάμα και ο πολιτικός του προϊστάμενος. Αν δεν κάνω λάθος στη σειρά, πλέον το συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο έχει πλασαριστεί στην 6η θέση, με τον υπουργό Μιχάλη, από την άκρη του τραπεζιού του Υπουργικού Συμβουλίου, να έχει μετακινηθεί στο καρακέντρο. Και θα μου πείτε τι αξία έχουν όλα αυτά; Κι όμως, έχουν και παραέχουν, αφού εκτός από τον συμβολισμό, δείχνουν και κάτι άλλα που δεν είναι της παρούσης.

Πηγή:   parapolitika.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis