Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
17:19 | 22/12/2022

Την Κυριακή 18/12/22, μετά από 2 χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας, η συνήθεια που έγινε θεσμός επέστρεψε, μέσω της Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης,  που προσφέρει το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. στις οικογένειες των συναδέλφων. Το Θέατρο Τζένη Καρέζη μετατράπηκε σε ένα χώρο χαράς, με τα χαμογέλα των μικρών παιδιών, να μεταφέρουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο  το γιορτινό μήνυμα της γέννησης του Χριστού.

Είναι αυτά τα φωτεινά χαμογέλα και  η αγνή αγάπη που αναβλύζουν από τις  παιδικές ψυχές, τα οποία έρχονται να μας θυμίσουν  το πραγματικό μήνυμα της γιορτής των Χριστουγέννων: Της ανιδιοτελούς  προσφοράς προς των συνάνθρωπο.

Διαβάστε επίσης

Είναι αυτά τα χαμογέλα που δίνουν δύναμη στα χιλιάδες μέλη της Αστυνομικής οικογένειας στον καθημερινό τους αγώνα και στην καθημερινή τους προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο. Μια προσφορά με αυταπάρνηση, πολλές φορές κάτω από αντίξοες κοινωνικές και επαγγελματικές συνθήκες.

Είναι αυτά τα χαμογέλα των μικρών παιδιών, που μας γεμίζουν αισιοδοξία για ένα καλύτερο  και ομορφότερο αύριο!

 

Το Δ.Σ.  επέδωσε τιμητικές πλακέτες για την στήριξη και χορηγία της παράστασης στην  κ. Σέβη Καράγιαννη Ευσταθίου εκπροσωπώντας την ROSWELL NAVIGATION CORP και στον Γενικό Διευθυντή της MEGA BROKERS Χατζηθεοδοσίου Τάσο. 

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. εύχονται σε όλους του συναδέλφους και  στις  οικογένειες τους, καλές γιορτές και το 2023 να είναι μια χρονιά  γεμάτη υγεία & ευτυχία.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

-O-   

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

-O- 

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis