Από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες της 3-12-2025 στην περιοχή της Ακρόπολης, -2- αλλοδαποί, ηλικίας 19 και 18 ετών, κατηγορούμενοι για ληστεία κατά συναυτουργία σε βάρος -2- νεαρών ατόμων.
Ειδικότερα, οι -2- κατηγορούμενοι, πρώτες πρωινές ώρες της 3-12-2025, προσέγγισαν -2- νεαρά άτομα στα βραχάκια της Ακρόπολης και με τη χρήση σωματικής βίας, τραυματίζοντας 18χρονο σε κεφάλι και χέρι, αφαίρεσαν -2- κινητά τηλέφωνα και διέφυγαν.
Διαβάστε επίσης
Κληθέντες αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., στο πλαίσιο στοχευμένων αναζητήσεων, άμεσα εντόπισαν τους -2- δράστες και τους οδήγησαν στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ακροπόλεως ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν τα -2- αφαιρεθέντα κινητά τηλέφωνα και αποδόθηκαν στους παθόντες.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.