Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
13:59 | 07/04/2023

ΣΟΚ έχει προκαλέσει η είδηση του τραγικού περιστατικού του θανάτου του Λέσλι Τζώρτζη, γιου της δημοσιογράφου Ρούλας Μπράουν, στη Νάξο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του naxostimes.gr το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης , όταν ο άνδρας εντοπίστηκε κρεμασμένος από σχοινί στην αποθήκη του σπιτιού του, από τη σύζυγό του, η οποία σοκαρισμένη ειδοποίησε άμεσα τις αρχές και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η σύζυγός του μέχρι να φτάσουν οι αρχές τον είχε κατεβάσει από το σχοινί με το οποίο ήταν κρεμασμένος και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Νάξου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Όπως όλα δείχνουν ο Λέσλι θέλησε να βάλει μόνος του, τέλος στη ζωή του, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν διευκρινιστεί τα αίτια γι αυτή του την πράξη, ενώ δεν βρέθηκε κανένα σημείωμα που να έχει αφήσει πριν προχωρήσει στην πράξη του αυτή.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές όλα οδηγούν στην αυτοχειρία αφού δεν υπάρχει καμία υπόνοια για οποιαδήποτε άλλη επίθεση.

Η σορός του Λέσλι θα μεταφερθεί στον Πειραιά για νεκροψία-νεκροτομή.

Για το περιστατικό έρευνες πραγματοποιεί το Αστυνομικό Τμήμα Νάξου.

Ο Λέσλι Τζώρτζης, γιος της δημοσιογράφου Ρούλας Μπράουν, ήταν ένας άνθρωπος, ιδιαίτερα αγαπητός στο νησί και γνωστός για την ευγένεια και την καλοσύνη του.

Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Λέσλι…

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis