Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ
20:14 | 31/03/2023

33ο Πανελλαδικό Συνέδριο ΠΟΑΣΥ.. Ένα συνέδριο που περιμέναμε με προσδοκίες..

Συμμετείχαμε το διήμερο 29,30/03 στο 33ο Πανελλαδικό Συνέδριο ΠΟΑΣΥ .
Ένα συνέδριο που περιμέναμε με ανυπομονησία οι σύνεδροι αλλά και η πλειοψηφία των συναδέλφων μας προσδοκώντας να ακούσουμε θετικά νέα, ιδιαίτερα όσον αφορά την οικονομική στήριξη και του δικού μας κλάδου στην εδώ και καιρό δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε όπως και ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία ..

Διαβάστε επίσης

Το πρωταρχικό και πάγιο αίτημα μας για αναγνώριση της επικινδυνότητας του επαγγέλματος μας, παρότι αναγνωρίζεται ως δίκαιο από όλα τα πολιτικά κόμματα, παραμένει στο "πάγο"..

Επίσης, δεν πήραμε απαντήσεις για σειρά άλλων διεκδικήσεων μας, όπως η αύξηση της ωριαίας αποζημίωσης για τη νυχτερινή εργασία, η αύξηση της αποζημίωσης για την παροχή εργασίας πέραν του πενθημέρου και λοιπών θεσμικών ζητημάτων..

Ακόμη και οι ανακοινώσεις για το εκλογικό επίδομα δεν δείχνουν σε καμία περίπτωση ότι η Χώρα διανύει εδώ και χρόνια σε περίοδο εκτός μνημονίων. Η εξαγγελία για το πιθανό χρηματικό ποσό δεν αγγίζει ούτε στο ελάχιστο το ποσό με το οποίο μας αποζημίωνε η Πολιτεία κατά το παρελθόν για τη σημαντική συμβολή μας στην εκλογική διαδικασία.

Αντιθέτως ακούσαμε υποσχέσεις και "θα", άλλη μια φορά, και παράλληλη μετάθεση επίλυσης των παραπάνω θεμάτων στο μέλλον..

Συνεχίζουμε να ελπίζουμε βέβαια ότι, μέχρι τη διάλυση της παρούσας Βουλής και πριν την προκήρυξη των εκλογών, έστω και στο "παρά πέντε" δηλαδή, η πολιτεία θα φανεί με πράξεις αρωγός μας, αναγνωρίζοντας τις καθημερινές προσπάθειες μας για τη παροχή του υψίστου αγαθού της ασφάλειας στη κοινωνία..

ΑΝΤΩΝΙΟΥ Ευάγγελος
Αντιπρόσωπος ΕΑΥΘ στη ΠΟΑΣΥ
Μέλος ΕΜΑΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΥ Ευάγγελος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis