Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:20 | 11/06/2026

Ένα σημαντικό έργο για την ενίσχυση της αστυνόμευσης και της ασφάλειας των πολιτών στη Νέα Κίο μπαίνει στην τελική του φάση, καθώς το νέο Αστυνομικό Τμήμα αναμένεται να παραδοθεί έως το τέλος Ιουνίου.

Την πρόοδο των εργασιών ανακαίνισης στο κτήριο που θα στεγάσει τη νέα υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας επιθεώρησε ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζος, πραγματοποιώντας αυτοψία στους χώρους του έργου. Στην επίσκεψη συμμετείχαν στελέχη του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, καθώς και εκπρόσωποι των αρμόδιων τεχνικών υπηρεσιών τόσο του υπουργείου όσο και του Δήμου Άργους – Μυκηνών.

Διαβάστε επίσης

Κατά τη διάρκεια της αυτοψίας εξετάστηκαν οι τελευταίες τεχνικές εκκρεμότητες, ενώ οι υπεύθυνοι διαβεβαίωσαν ότι το έργο προχωρά σύμφωνα με το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα.

Η δημιουργία του νέου Αστυνομικού Τμήματος Νέας Κίου αποτελεί μέρος του συνολικού σχεδιασμού για την ενίσχυση της δημόσιας ασφάλειας και την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της παραβατικότητας στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Άργους – Μυκηνών.

Με τη λειτουργία της νέας δομής, η ΕΛ.ΑΣ. αποκτά μόνιμη παρουσία στη Νέα Κίο, καλύπτοντας ένα διαχρονικό αίτημα των κατοίκων και ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας στην τοπική κοινωνία της Αργολίδας.

Πηγή: argolidaplanet.com 

Policenet.gr © | 2026 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis