Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
α
09:40 | 13/11/2022

Απόψεις σχετικά με το μεταναστευτικό κατέθεσε από την Ορεστιάδα η Αντιστράτηγος (ε.α.) και μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ζαχαρούλα Τσιριγώτη.

Η στρατηγός (ε.α.), η οποία διαχειρίστηκε και το μεταναστευτικό καταρχήν εξέφρασε την αρνητική της άποψη για την επέκταση των δομών στο Φυλάκιο και στη συνέχεια τόνισε για την επέκταση του φράχτη ότι έχει πολλά αρνητικά.

Διαβάστε επίσης

Χαρακτηριστικά είπε ότι γκριζάρει την περιοχή που θα μείνει κενό μεταξύ του φράχτη και του κομματιού του ποταμού που ανήκει στην Ελλάδα και αναρωτήθηκε τι θα γίνει αν βρεθούν μετανάστες πίσω από τον φράχτη επί ελληνικού εδάφους. Η κα. Τσιριγώτη, η οποία είναι πολύ πιθανό να πολιτευτεί με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές, ζήτησε να σταματήσει η επικοινωνιακή διαχείριση του μεταναστευτικού από την κυβέρνηση.

Εκτός από την κα. Τσιριγώτη, σε εκδήλωση της νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Έβρου που πραγματοποιήθηκε στην Ορεστιάδα, το παρόν, αλλά χωρίς να πάρει το λόγο έδωσε και ο πρώην γενικός διευθυντής αστυνομικών υπηρεσιών ΑΜΘ στρατηγός Νίκος Μενεξίδης. Ο κ. Μενεξίδης, με την εμφάνισή του, στην ουσία επιβεβαίωσε τις φήμες για στενές σχέσεις που έχει αναπτύξει με το κόμμα τα τελευταία χρόνια, μία φημολογία που αγγίζει ακόμη και τα όρια της αξιοποίησής του από το κόμμα, σε περιφερειακό ή τοπικό επίπεδο στον Έβρο. Η σύμπλευση πάντως Μενεξίδη με τον ΣΥΡΙΖΑ, δίνει σίγουρα πόντους στο κόμμα, καθώς ο κ. Μενεξίδης έχει υπηρετήσει σε κρίσιμες θέσεις στην ΕΛΑΣ και έχει γνωριμίες, επαφές με απλούς πολίτες και κατ’ επέκταση γνωρίζει τα προβλήματα τους.

Στο μεταξύ, στην εκδήλωση που διοργάνωσε η νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Έβρου, κεντρικοί ομιλητές ήταν η βουλευτής Άρτας και γραμματέας κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη και ο βουλευτής Φθιώτιδας και αναπληρωτής τομεάρχης έρευνας και τεχνολογίας Γιάννης Σαρακιώτης. Γεροβασίλη και Σαρακιώτης παρουσίασαν τις 6 εθνικές προτεραιότητες-κυβερνητικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τον γενικό τίτλο «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ», όπως αυτές έχουν διατυπωθεί στην πρόσφατη ΔΕΘ από τον πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα.

Οι 6 εθνικές προτεραιότητες είναι οι:
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ
ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ
IΣΧΥΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ

thrakinea.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis