Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
15:39 | 13/09/2023

Συνεχίζονται οι δράσεις της Ομοσπονδίας μας για την ενίσχυση των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας, αυτή τη φορά με την παράδοση από το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας, ποσοτήτων πόσιμου νερού σε δομές της πόλης του Βόλου που το έχουν ανάγκη και συγκεκριμένα: στο  Ίδρυμα "Άσπρες Πεταλούδες", στο Ορφανοτροφείο Βόλου, στο ΕΛΕΠΑΠ - παράρτημα Βόλου και στο Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Βόλου.

Το πόσιμο νερό παραδόθηκε στους υπεύθυνους των Ιδρυμάτων, οι οποίοι ευχαρίστησαν την Ομοσπονδία για την ανθρωπιστική βοήθεια που τους παρασχέθηκε. Είναι η ελάχιστη συμβολή μας σε μια περίοδο κατά την οποία δοκιμάζονται σε μεγάλη έκταση και διάρκεια οι φιλοξενούμενοι στις δομές αυτές, με τους εργαζόμενούς τους.

Εικόνα
1

Οι ευχαριστίες τους, τέλος, ανήκουν στο σύνολο του συνδικαλιστικού μας κινήματος που από την πρώτη στιγμή επέδειξε άμεσα αντανακλαστικά, συμμετέχοντας εμπράκτως στην επούλωση των πληγών που έχουν υποστεί χιλιάδες συνάνθρωποί μας. Τους διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να ανταποδίδουμε την αναγνώριση με την οποία περιβάλλεται η πρωτοβουλία μας και με άλλες αντίστοιχες δράσεις.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

         O Πρόεδρος                             Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

Εικόνα
1

 

Εικόνα
1

 

Εικόνα
1
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis