Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
kriseis
18:49 | 13/09/2023

 

Θέμα: «Πρόταση της Ένωσής μας αναφορικά με επιβεβλημένη πραγματοποίηση του 33ου Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της ΠΟΑΞΙΑ στην πόλη της Καρδίτσας, της Λάρισας ή των Τρικάλων, που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες»

Προς: Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α)
Κοιν: 1. Τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Γιάννη Οικονόμου
2. Τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Κώστα Κατσαφάδο
3. Τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, κ. Μάνο Λογοθέτη
4. Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. Λάζαρο Μαυρόπουλο
5. Πρωτοβάθμιες Ενώσεις Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας

Ένεκα των πρωτοφανών καταστροφικών επιπτώσεων που προκλήθηκαν από τις πρόσφατες πλημμύρες στις περιοχές της Θεσσαλίας, η Ένωσή μας, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και κοινωνικής προσφοράς, στάθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των πληγέντων παρέχοντας καθημερινά ανθρωπιστική βοήθεια.

Κατά τις επιτόπιες μεταβάσεις μελών του Προεδρείου μας στις πληγείσες περιοχές, διαπιστώσαμε ότι η ανάγκη στήριξης των κατοίκων και των περιοχών αυτών είναι τεράστια, αποφασίζοντας για το λόγο αυτό την καθημερινή αποστολή εκ μέρους μας αγαθών πρώτης ανάγκης, τα οποία συγκεντρώνονται από μέλη και φίλους της ένωσης μας.

Για το λόγο αυτό και προς επίρρωση της στήριξης όλων μας προς τις πληγείσες περιοχές, παρακαλούμε όπως πραγματοποιηθεί το 33ο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. στις πόλεις της Καρδίτσας, Λάρισας ή των Τρικάλων με σκοπό την στήριξη της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας.

Η κίνηση αυτή, πέραν της ουσιαστικής και οικονομικής αρωγής, θα επιφέρει και θετικό αντίκτυπο στην εικόνα του Σώματος που όλοι υπηρετούμε, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά στην πράξη ότι βρισκόμαστε δίπλα στους πολίτες όταν μας χρειάζονται.

Μετά τιμής, το προεδρείο της Ένωσης,
Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης
Α΄ Αντιπρόεδρος Πολίτης Ιωάννης
Β΄ Αντιπρόεδρος Μουρατίδης Χαράλαμπος
Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος
Ταμίας Μπάμπαλης Εμμανουήλ
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Κουκουφίκης Σταύρος
Εκτελεστικός Γραμματέας Παπανικολάου Δημήτριος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis