Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
07:59 | 07/02/2023

Παγκόσμια πρωτοτυπία διεκδικεί μια ομάδα αντιεξουσιαστών, που χθες τα ξημερώματα επιτέθηκαν με χιονόμπαλες εναντίον του αστυφύλακα σκοπού του Αστυνομικού Τμήματος Βριλησσίων.

Ο… επαναστατικός χιονοπόλεμος προκάλεσε την κινητοποίηση της Άμεσης Δράσης στην περιοχή, πραγματοποιήθηκαν και κάποιες προσαγωγές, όμως τελικά οι επιτιθέμενοι διέφυγαν.

Η ανώδυνη επίθεση εναντίον του Αστυνομικού Τμήματος σημειώθηκε στις δύο τα ξημερώματα όταν μια ομάδα δέκα ατόμων, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες, εμφανίστηκαν ξαφνικά έξω από το κτήριο όπου στεγάζεται το Αστυνομικό Τμήμα των Βριλησσίων και άρχισαν να εκτοξεύουν χιονόμπαλες κατά του αστυφύλακα ο οποίος εκτελούσε χρέη σκοπού.

Παράλληλα φώναζαν συνθήματα κατά της Αστυνομίας ενώ σύμφωνα με την κατάθεση του αστυφύλακα, ένας από αυτούς βιντεοσκοπούσε με κινητό τηλέφωνο την «επίθεση», βίντεο το οποίο προφανώς θα αναρτηθεί σε κάποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο έκπληκτος αστυνομικός καλύφθηκε μέσα στο φυλάκιο ενώ ταυτόχρονα ενημέρωσε τηλεφωνικά το Κέντρο Επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης, κινητοποιήθηκαν περιπολικά και λίγη ώρα αργότερα προσήχθησαν δύο νεαροί, οι οποίοι όμως όπως προέκυψε στην συνέχεια δεν είχαν καμία σχέση με την… χιονοεπίθεση.

Θάνος Σωτήρης

newsbomb.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis