Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
κηδεια
13:56 | 29/12/2023

Το τελευταίο αντίο λένε σήμερα συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι στον αστυνομικό Γιώργο Λυγγερίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του από ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στον Ρέντη.

Περίπου στη μία έφτασε στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημήτριου η σορός του 31χρονου αστυνομικού. Το φέρετρο ήταν καλυμμένο με την ελληνική σημαία. Οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και κάποιοι εξ αυτών φώναξαν «ήρωας».

Εικόνα
ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΥΓΓΕΡΙΔΗ
Εικόνα
ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΥΓΓΕΡΙΔΗ
Εικόνα
ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΥΓΓΕΡΙΔΗ
Εικόνα
ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΥΓΓΕΡΙΔΗ
Εικόνα
ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΥΓΓΕΡΙΔΗ

Στην κηδεία οι συνάδελφοι του αστυνομικού που ήταν μαζί του το μοιραίο βράδυ

Στην κηδεία του 31χρονου αστυνομικού είναι και οι συνάδελφοί που ήταν μαζί του το μοιραίο βράδυ που δέχτηκε το χτύπημα με ναυτική φωτοβολίδα. Στο προαύλιο του Ιερού Ναού βρίσκεται άγημα της ΕΛ.ΑΣ και της ΥΑΤ.

Ο 31χρονος αστυνομικός των ΜΑΤ με καταγωγή από Σέρρες και Θεσσαλονίκη, δεν τα κατάφερε και κατέληξε στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, έπειτα από 20 ημέρες νοσηλείας.

Ο ενταφιασμός του θα πραγματοποιηθεί στο κοιμητήριο του Ιερού Ναού Αναστάσεως του Κυρίου, στη Θέρμη.

Το «παρών» στην κηδεία του 31χρονου αστυνομικού μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Φάμελλος, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδηςβουλευτές και εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν για να περάσει η πομπή με την σορό του Γιώργου Λυγγερίδη. Μετά την κηδεία θα ακολουθήσει πομπή επί των οδών εξωτερικά του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου (τμήμα της οδού θα παραμείνει κλειστό), Κατσιμίδη, Κωνσταντίνου Καραμανλή, Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, Μαρίνου Αντύπα, επ. οδου Χαριλάου – Θέρμης και εξωτερικά των κοιμητηρίων του Ιερού Ναού Αναστάσεως του Κυρίου στη Θέρμη.

thestival.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis