Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
α
09:59 | 26/11/2022

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν στην Λαμία μετά την απόφαση αναστολής καθηκόντων της προϊσταμένης της

Παρουσία Εισαγγελέα και πολλών αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των προσωπικών αντικειμένων της μέχρι πρότινος προϊσταμένης της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λαμίας Αποστολίας Ακριβούση, η οποία πλέον με απόφαση Υπουργού βρίσκεται σε αναστολή καθηκόντων.

Διαβάστε επίσης

Η τελευταία φεύγοντας άφησε κλειδωμένο το γραφείο της (!), ενώ είχε ζητήσει και το αντικλείδι, κατά τους ισχυρισμούς του Διοικητικού Υπαλλήλου που το κρατούσε, μία ημέρα πριν κοινοποιηθεί η απόφαση του Υπουργού για ανάληψη καθηκόντων αναπληρωτή προϊσταμένου από τον Χριστόφορο Τσαλικίδη.

Παρά τις προσπάθειες επικοινωνίας της Υπηρεσίας μαζί της προκειμένου να παραδώσει τα κλειδιά και να παραλάβει τα προσωπικά της αντικείμενα, σύμφωνα με το lamiareport.gr δεν κατέστη δυνατό. Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport αστυνομικοί την αναζήτησαν χωρίς αποτέλεσμα.

Έτσι την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε ένα θρίλερ για την αποκατάσταση της τάξης. Αρχικά για να ανοίξει το γραφείο και στη συνέχεια για να παραλάβει το αρχείο της Υπηρεσίας ο νέος προϊστάμενος προκειμένου να λειτουργήσει απρόσκοπτα.

Για το λόγο αυτό προσωπικά η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας Αγορή Παπακώστα, μαζί με 7-8 αστυνομικούς της Ασφάλειας Λαμίας, επί τρεις ολόκληρες ημέρες (Δευτέρα 21 με Τετάρτη 23 Νοεμβρίου), βρέθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία ώστε να καταγραφούν λεπτομερώς τα πάντα και από δω και στο εξής να λειτουργήσει η Υπηρεσία όπως πρέπει.

Επιπλέον άλλαξαν όλες οι κλειδαριές εξωτερικές και εσωτερικές, ενώ - το σημαντικότερο - δρομολογήθηκαν ενέργειες για την επίλυση χρόνιων προβλημάτων, που αν εξακολουθούσαν να υφίστανται, θα έθεταν και πάλι σε κίνδυνο τη λειτουργία της Υπηρεσίας.

cnn.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis