Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Mazda CX-30
18:28 | 07/10/2023

To ανανεωμένο Mazda CX-30 εμπλουτίζει τα συστήματα ασφαλείας, αναβαθμίζει το infotainment λογισμικό του και διευρύνει τις χρωματικές επιλογές, με αποτέλεσμα να είναι το μοναδικό αυτοκίνητο στον κόσμο που έχει πετύχει αποτέλεσμα 99% στην ασφάλεια οδηγού στις δοκιμές του Euro NCAP.

Το μοντέλο της ιαπωνικής εταιρίας περιλαμβάνει τέσσερα αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά ενεργητικής ασφάλειας, που λειτουργούν παράλληλα για να εξασφαλίσουν τη μέγιστη προστασία των επιβατών. Τα χαρακτηριστικά αυτά είναι η προσθήκη του συστήματος προειδοποίησης προσοχής του οδηγού, το βελτιωμένο αυτόνομο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης κατά τη διάρκεια της νύχτας, η βελτιωμένη ακρίβεια του συστήματος Intelligent Speed Assist για να παραμένει το όχημα στο προκαθορισμένο όριο ταχύτητας και οι βελτιώσεις ταχύτητας στο σύστημα Cruising and Traffic Support για διατήρηση της απόστασης από το προπορευόμενο όχημα.

Διαβάστε επίσης

Από την άλλη, υπήρξαν ενημερώσεις που περιλαμβάνουν βελτιωμένη οθόνη και λογισμικό ψυχαγωγίας, αντικατάσταση των υπαρχουσών θυρών USB-A με θύρες USB-C και ανεπαίσθητες αλλά εντυπωσιακές αναδιατάξεις των χειριστηρίων καμπίνας για βελτιστοποίηση της ευκολίας χρήσης. Τα χειριστήρια του τιμονιού έχουν επίσης λάβει μια πιο σκούρα απόχρωση, ώστε να διευκολύνει τον οδηγό να διαβάσει τα κουμπιά και να παραμένει με ευκολία και ασφάλεια συνδεδεμένος. Οι ασύρματες εκδόσεις τόσο του Apple CarPlay όσο και του Android Auto είναι πλέον διαθέσιμες, καθιστώντας πιο εύκολη η σύνδεση του τηλεφώνου με το αυτοκίνητο. Μια βελτιωμένη κεντρική οθόνη 10,25 ιντσών επιτρέπει στους οδηγούς να βλέπουν εύκολα πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο και η προβολή χάρτη πλοήγησης επεκτείνεται χάρη στη μεγαλύτερη και χωρίς πλαίσιο οθόνη.

Τέλος, το μοντέλο είναι διαθέσιμο σε μια πλούσια γκάμα 10 εξωτερικών χρωμάτων, με τα Ceramic Metallic και Zircon Sand να εμπλουτίζουν τις υπάρχουσες επιλογές.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis