Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:39 | 19/02/2023

H ανακοίνωση του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας:

Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) ανακοινώνει τα αποτελέσματα των Εξετάσεων Πιστοποίησης της 6ης Περιόδου 2022 των Επαγγελματιών, οι οποίοι δεν διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας».

Διαβάστε επίσης

Οι Εξετάσεις διεξήχθησαν από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) σε συνεργασία με το Κέντρο Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α.).

Σε αυτή την εξεταστική περίοδο δήλωσαν συμμετοχή 1.379 υποψήφιοι και ολοκλήρωσαν επιτυχώς τις Εξετάσεις Πιστοποίησης 1.283.

Για να αναζητήσετε τα αποτελέσματα, πατήστε:
https://www.eoppep.gr/index.php/el/securityexams/examsresults

Για την πρόσβαση στα αποτελέσματα των εξετάσεων, αφού επιλέξετε στο πεδίο Εξεταστικής Περιόδου «6ης Περιόδου 2022» θα πρέπει να πληκτρολογήσετε με κεφαλαία γράμματα, το ΕΠΩΝΥΜΟ, το ΟΝΟΜΑ, το ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΕΡΑ και την ημερομηνία γέννησής σας.

 Υπενθυμίζουμε ότι:

Αν ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΒΑΘΜΟΣ σας είναι από 1 έως 9 είστε αποτυχών.

Αν ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΒΑΘΜΟΣ σας είναι από 10 έως 20 είστε επιτυχών. 

Η χορήγηση της Βεβαίωσης Επάρκειας θα γίνεται από το Κέντρο Μελετών Ασφαλείας (ΚΕ.ΜΕ.Α.) σύμφωνα με τον τρόπο παραλαβής που έχετε επιλέξει κατά την υποβολή της αίτησης συμμετοχής σας στις Εξετάσεις Πιστοποίησης.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis