Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
17:29 | 08/03/2023

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας καθιερώθηκε να εορτάζεται διεθνώς σήμερα, σε ανάμνηση των αγώνων για καλύτερες συνθήκες εργασίας που πραγματοποίησαν στις 8 Μαρτίου του 1857 εργάτριες κλωστοϋφαντουργίας στη Νέα Υόρκη.

Αποτελεί ημέρα απόδοσης φόρου τιμής σε όλες τις γυναίκες που αγωνίστηκαν και αγωνίζονται  παγκοσμίως για την κατάκτηση του αυτονόητου δικαιώματος της ισότητας και του σεβασμού των ατομικών και κοινωνικών τους δικαιωμάτων.

Εικόνα
1

 Το Διοικητικό Συμβούλιο  και η Επιτροπή Γυναικών της Ένωσής μας, χαιρετίζουν όλες τις γυναίκες που αγωνίζονται καθημερινά τόσο να ανταποκριθούν στους πολλαπλούς τους ρόλους, όσο και για τη δημιουργία ενός πιο ανθρώπινου κόσμου, μιας δικαιότερης κοινωνίας η οποία θα δίνει ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα σε όλους,  χωρίς εξαιρέσεις και κάθε λογής διακρίσεις.

Ιδιαίτερο χαιρετισμό απευθύνουμε στις γυναίκες στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίες εργάζονται σκληρά και κυριολεκτικά κάτω από πολεμικές  συνθήκες  δίνουν  καθημερινά  μάχες για την καταστολή της εγκληματικότητας και με κίνδυνο ζωής διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη διασφάλιση  της Δημόσιας Τάξης και της Κρατικής Ασφάλειας της χώρας μας.    

Εικόνα
1

Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η Ελληνίδα αστυνομικός καταφέρνει συνδυάζοντας την πολλαπλότητα των ρόλων της ως μητέρας - συζύγου να ανταποκρίνεται παράλληλα επιτυχώς και στα ιδιαίτερα απαιτητικά καθήκοντα του αστυνομικού λειτουργήματος και ταυτόχρονα να διακρίνεται για την ενεργό συμμετοχή της στα κοινωνικά και  συνδικαλιστικά δρώμενα.

Αναγνωρίζοντας και τιμώντας την πολύτιμη συνεισφορά των συναδελφισσών μας στη διατήρηση του αξιόμαχου της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και του Συνδικαλιστικού μας Κινήματος, απευθύνουμε ευχές καρδιάς για χρόνια πολλά με υγεία και δύναμη.

Εικόνα
1

Δεν θα μπορούσαμε  όμως να μην απευθύνουμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ, στην προσφάτως εκλιπούσα αγαπημένη συναδέλφισσα και συναγωνίστρια  αείμνηστη Μαρία ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ για όλα όσα προσέφερε στους αγώνες της Ομοσπονδίας μας, από τη θέση της Γραμματέα της Γραμματείας Γυναικών της Π.Ο.ΑΣ.Υ., αξίωμα το οποίο υπηρέτησε επάξια, με πάθος και απολύτως επιτυχημένα.

Υποκλινόμαστε στο έργο της, το οποίο για εμάς αποτελεί συνδικαλιστικό ορόσημο και της δίνουμε υπόσχεση να υπηρετήσουμε με το ίδιο πάθος τη συνέχιση του όμορφου αγώνα της για την επίλυση των προβλημάτων της Ελληνίδας αστυνομικού.  

                                                                   ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

003 (2)

ΤΖΑΤΖΑΝΑ Σταυρούλα

6975601800

 

ΣΗΜΑ ΜΠΛΕ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

001 (2)

ΚΟΥΜΑΝΙΔΗΣ Νικόλαος

6945021214 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis