11:29 | 04/09/2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Π.Ο.Α.Ε.Φ.

ΥΣΤΑΤΟ ΧΑΙΡΕ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΑΣ , ΣΤΟΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΘΑΝΟΝΤΑ  ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ

1. Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία της Αλεξάνδρειας Ημαθίας αλλά και ολόκληρη η «κοινωνία» της Αστυνομίας μας από την άδικη απώλεια της ζωής του 46χρόνου Συναδέλφου  Αστυνομικού που υπηρετούσε τη Δίκυκλη Αστυνόμευση μέσω του  Τμήματος Αλεξάνδρειας Ημαθίας και ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία από τις τάξεις των Ειδικών Φρουρών.

2. Ένα ακόμη άξιο Μέλος της Ελληνικής Αστυνομίας, καταταγείς το 2002 ως Ειδικός Φρουρός και ενσωματωθείς στην πορεία της σταδιοδρομίας του στο αστυνομικό προσωπικό, που  ποτίζει το δένδρο της με το αίμα του , αφού εν υπηρεσία και πάνω στο υπηρεσιακό του δίκυκλο άφησε την τελευταία του πνοή.

3. Υπηρέτησε σε διάφορες νευραλγικές θέσεις, ξεκινώντας μεταξύ άλλων στη συνέχεια υπηρεσιών,από  το Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας, πάντα μάχιμος και εργατικός.

3. Εξαιρετικός άνθρωπος και πολύτεκνος οικογενειάρχης με τέσσερα παιδιά, άξιος συνάδελφος ασκώντας πάντοτε  το λειτούργημά του με επαγγελματισμό.

4. Δυστυχώς  ο βωμός του υπηρεσιακού καθήκοντος μεγαλώνει , σε αντίθεση με την μικρόψυχη στάση της πολιτείας!

5. Η Ομοσπονδία μας συντετριμμένη συλλυπείται την οικογένεια του αδικοχαμένου συναδέλφου μας διατιθέμενη για κάθε δυνατή  στήριξη και βοήθεια.