Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Ολυμπία Γιαννιώτη
09:56 | 08/02/2024

Μετά την προαγωγή και την αυτεπάγγελτη αποστρατεία του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευρυτανίας Ταξίαρχου Ιωάννη Σταματέλλου, τη θέση του στη Διεύθυνση ανέλαβε η μέχρι πρότινος βοηθός του Α/Υ Ολυμπία Γιαννιώτη.

Γέννημα θρέμμα Καρπενησιώτισσα, αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Καρπενησίου το 1995 και εισήχθη  στο Οικονομικό Τμήμα Νομικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών  και εν συνεχεία, το έτος 1998, στην Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, από την οποία αποφοίτησε το έτος 2002.

Διαβάστε επίσης

Υπηρέτησε σε κεντρική Υπηρεσία των Αθηνών επί τριετία και το έτος 2005 μετατέθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ευρυτανίας, αρχικά  ως Διοικητής του Αστυν. Αγράφων και εν συνεχεία  ως Υπασπιστής και Υποδιευθυντής της  Αστυν. Διεύθυνσης.

Είναι έγγαμη και μητέρα ενός αγοριού.

Ολυμπία Γιαννιώτη

Ως νέα Αστυν. Διευθυντής  η κα Γιαννιώτη κατανοεί την ανάγκη της τοπικής  κοινωνίας να νιώθει την παρουσία της Αστυνομίας στην καθημερινότητα, ώστε οι πολίτες να αισθάνονται ασφαλείς και να εκλείψουν παραβατικές συμπεριφορές, που κλονίζουν το αίσθημα ασφάλειας και αμαυρώνουν τον τόπο μας.

Προσβλέπει στη στενή συνεργασία  με τους πολίτες και τις τοπικές Αρχές, με σκοπό τη διασφάλιση της έννομης τάξης και την ομαλή λειτουργία του κοινωνικού ιστού.

Πηγή: lamiareport.gr

Το Policenet.gr εύχεται στην κ. Ολυμπία Γιαννιώτη καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis