Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
19:42 | 21/05/2023

Επιστολή Αστυνομικού στο Policenet.gr:

"Αγαπητό policenet.gr έχοντας φτάσει στο παρα πέντε της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των σημερινών εκλογών, θα ήθελα να αναφερθώ στο ζήτημα της αναγνώρισης της επικινδυνότητας του επαγγέλματος των Αστυνομικών.

Διαβάστε επίσης

Βλέπετε οι υποσχέσεις είναι πάντα βολικές ... Το πρόβλημα όμως είναι ότι ο χρόνος περνάει και κάποια στιγμή θα πρέπει όλοι να θυμηθούν τι ακριβως υποσχέθηκαν

Από πλευράς Νέας Δημοκρατίας, τοσο ο κ. Θεοδωρικάκος όσο και δεκάδες άλλα στελέχη της είπαν πως η συγκεκριμένη αναγνώριση είναι δίκαιη και υποσχέθηκαν εξελίξεις στην επόμενη τετραετία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ συμπεριέλαβε στο επίσημο πρόγραμμα του μία εκδοχή αναγνώρισης της επικινδυνότητας του αστυνομικού επαγγέλματος. Μάλιστα κορυφαία απόστρατη Αξιωματικός  που πολιτεύεται με το συγκεκριμένο κόμμα είχε δηλώσει πως η συγκεκριμένη αναγνώριση θα θεσμοθετηθεί.

Μετά λοιπόν από όλα αυτα και με δεδομένο ότι οι τραυματισμοί Αστυνομικών εν ώρα υπηρεσίας, είναι καθημερινό φαινόμενο, ειναι απόλυτα λογικό να περιμένουμε πλέον πράξεις και όχι αλλα λόγια.

Οι υποσχέσεις και οι δημόσιες παραδοχές όλων τους ήταν τόσες πολλές που δεν αφήνουν περιθώρια για άλλες δικαιολογίες.

Ελπίζω και οι συνδικαλιστές μας να βρουν εύστοχους τρόπους να τους το υπενθυμίσουν."

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis