Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
δικη
17:38 | 16/12/2023

Για την 29η Μαρτίου 2024 αναβλήθηκε χθες από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου η εκδίκαση μιας απίστευτης υπόθεσης απειλών εις βάρος αστυνομικών οργάνων από 65χρονο ημεδαπό με ψαροντούφεκο!!!

Το δικαστήριο που ξεκίνησε την δίκη ανέβαλε προκειμένου ο κατηγορούμενος να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση και η έκθεση να εξεταστεί από την έδρα.

Διαβάστε επίσης

Πιο συγκεκριμένα, την 26η Ιουλίου 2020 δύο αστυνομικοί σε διατεταγμένη υπηρεσία ενημερώθηκαν περί ώραν 06:15 από το κέντρο να μεταβούν στην οδό 28ης Οκτωβρίου για κάποιο επεισόδιο.

Μετέβησαν στο σημείο και η καλούσα ημεδαπή που διέμενε σε οικία στην οδό ενημέρωσε ότι έξω από την οικία της βρισκόταν ο 65χρονος και κρατούσε ένα ψαροντούφεκο.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι είχαν γίνει φθορές σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα από πέτρες που έριχνε ο 65χρονος και φθορά σε τζάμι μπαλκονόπορτας της ημεδαπής.

Ο κατηγορούμενος είχε ουρήσει εξάλλου στα σκαλιά και σε άλλα σημεία της πολυκατοικίας και όταν οι αστυνομικοί του ζήτησαν να αφήσει το ψαροντούφεκο στην οικία και να τους ακολουθήσει στο Aστυνομικό Τμήμα, άρχισε να τους βρίζει και να τους απειλεί και έστρεψε οπλισμένο το ψαροντούφεκο εναντίον ενός αστυνομικού.

Ο αστυνομικός πρόλαβε και έκλεισε την πόρτα της οικίας του κατηγορούμενου και ο 65χρονος άνοιγε την πόρτα, τους έβριζε με ακατάληπτα λόγια, μεταξύ άλλων ότι είναι ο Μεσσίας κτλ και τους απειλούσε με το ψαροντούφεκο.

Περί ώρα 13:25 ενώ βγήκε να τους απειλήσει εκ νέου κρατώντας πάλι το ψαροντούφεκο, ένας αστυνομικός όρμησε πάνω του και τον αφόπλισε.

Πηγή:   dimokratiki.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis