Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
07:58 | 18/04/2023

Βίντεο λίγο μετά την άγρια δολοφονία στο σπίτι της οδού Βερναρδάκη στους Αμπελοκήπους, που έγινε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα δημοσίευσε ο ΑΝΤ1.

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται η στιγμή που οι αστυνομικοί είναι ήδη μέσα στη μονοκατοικία στους Αμπελοκήπους και βρίσκουν νεκρό τον 45χρονο Πολωνό, που δολοφονήθηκε από τον 60χρονο ομοεθνή του.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Κυριακής, όταν οι δύο Πολωνοί διαπληκτίστηκαν μέσα σε μονοκατοικία. Κάποια στιγμή και ενώ οι δύο άνδρες είχαν πιει αρκετά, ο πρώτος πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και τραυμάτισε θανάσιμα τον 45χρονο.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που συνέλαβαν τον 60χρονο για τη δολοφονία του 45χρονου. Ο δράστης εντοπίστηκε στο σημείο της δολοφονίας με το μαχαίρι. Μέσα στο σπίτι ήταν και μια γυναίκα, επίσης υπήκοος Πολωνίας. Όλοι ήταν υπό την επήρεια μέθης.

«Ήταν πολύ ήσυχοι»

Μαρτυρία κοπέλας που μένει στην γειτονιά, η οποία έγινε για λογαριασμό του ΑΝΤ1, επιβεβαιώνει την κατανάλωση αλκοόλ από τους εμπλεκόμενους στο περιστατικό, ενώ σύμφωνα με την ίδια, η μάρτυρας του φονικού είχε έρθει από την περιοχή του Γκύζη. Σημείωσε, επίσης, πως οι δύο ήταν συγκάτοικοι και πως η Πολωνή υπήκοος είχε βρεθεί εκεί «για να πιουν μαζί». Σε σχέση με το αν είχαν υπάρξει παλιότερα τσακωμοί ή κάποια αναστάτωση, η γειτόνισσα που μίλησε στον ΑΝΤ1 είπε πως «ήταν πολύ ήσυχοι».

newsbomb.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis