Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
2
08:14 | 05/08/2023

Επιμέλεια: ΚΥΡΙΑΚΑΚΟΣ Παναγιώτης, ΦΟΥΚΑΣ Θεόδωρος, ΒΙΔΑΛΗΣ Ιωάννης ,ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ Χρήστος, ΖΑΓΚΛΑΚΑΣ Κων/νος, ΖΑΧΑΡΗΣ Βασίλειος, ΖΑΧΟΣ Στυλιανός, ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ Αριστείδης, ΜΙΧΑΛΑΚΑΣ Παναγιώτης, ΜΠΟΥΡΛΑΚΗΣ Βασίλειος, ΠΑΛΛΗ Μαρία, ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑΣ Βασίλειος, ΠΑΠΑΝΔΡΙΑΝΟΣ Αλέξανδρος, ΠΕΤΡΑΚΑΚΟΣ Περικλής, ΣΑΜΙΩΤΗΣ Αναστάσιος, ΣΚΕΝΔΕΡΗΣ Μιλτιάδης

(Απόσπασμα από την εφημερίδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών «Σύγχρονη Αστυνομία»)

Αμεσοδρασίτικα Νέα

  •  Η στήλη αυτή έχει σκοπό την καταγραφή των όσων έχουν γίνει στην υπηρεσία μας στο χρονικό διάστημα μεταξύ της έκδοσης των φύλλων «Σύγχρονη Αστυνομία». Προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε προς όλους τόσο τα εργασιακά μας προβλήματα όσο και την προσφορά μας στην αποστολή και την καθημερινή μάχη με την εγκληματικότητα που δίνει η ΕΛ.ΑΣ.
  • Δεν θα μπορούσαμε να μην ξεκινήσουμε με την μεγαλειώδη παρουσία της Υπηρεσίας μας στην παρέλαση της μεγάλης Εθνικής μας εορτής της 25ης Μαρτίου. Μηχανοκίνητο τμήμα αποτελούμενο από μηχανές και περιπολικά οχήματα απαρτιζόμενο τόσο από την Α΄ Υποδ/νση όσο και Β’  Υποδ/νση Άμεσης Δράσης Αττικής παρέλασε σε σχηματισμό υπό τέλεια παράταξη και απέσπασε θετικά σχόλια από τους παρευρισκόμενους επισήμους αλλά και από πλήθος κόσμου που είχε συγκεντρωθεί θυμίζοντας σε όλους το κύρος της Άμεσης Δράσης.
  • Στο 33ο συνέδριο της Π.Ο.ΑΣ.Υ υπήρξε ενεργή συμμετοχή από τους εκλεγμένους αντιπροσώπους της Υπηρεσίας μας καθώς αναλύσαμε θεσμικά τα προβλήματα που αφορούν την Υπηρεσία μας προτείνοντας λύσεις στους σύνεδρους αλλά και ανταλλάζοντας απόψεις τόσο με ομότιτλες Υπηρεσίες έτερων νομών όσο και με διάφορες συναφείς του λεκανοπεδίου Αττικής.
  • Στα άλλα συνδικαλιστικά δρώμενα που αφορούν την υπηρεσία μας τοποθέτησαν μετά από ενόχληση που είχαμε κάνει προ καιρού σαν σωματείο ειδικό οικίσκο τύπου “toll” στον όρχο της Μεσογείων προκειμένου να διευκολύνονται οι συνάδελφοι μας στην αλλαγή ρουχισμού εντός χρησιμοποιώντας το ως αποδυτήρια. Αξιοσημείωτη η βοήθεια και μέριμνα της διοίκησης της Υπηρεσίας μας στην εν λόγω ενέργεια.
  • Ακόμη ένα θέμα που προϋπήρχε αλλά με την τελευταία πανδημία είχε γίνει ακόμη πιο σημαντικό ήταν η απουσία υπηρεσιακών πλυντηρίων -καθαριστηρίων των οχημάτων  για την σωστή απολύμανση τους  παρέχοντας υγειονομική ασφάλεια τόσο στους αστυνομικούς όσο και στου επιβαίνοντες πολίτες πρόβλημα που διευθετήθηκε κατόπιν παρεμβάσεων μας και συστάθηκε υπηρεσιακό πλυντήριο στα καύσιμα της Λ. Συγγρού.
  •  Παράλληλα πολλές και συνεχείς επιτυχίες σημειώθηκαν από τα πληρώματα των περιπολικών , τις ομάδες ΔΙ.ΑΣ. και την ομάδα «Ζ» σε θέματα εγκληματικότητας  οι οποίες  προβλήθηκαν εκτενώς από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αποσπώντας θετικά σχόλια, ενισχύοντας το περί κοινού δικαίου αίσθημα προβάλλοντας συγχρόνως  το κοινωνικό έργο της Αστυνομίας.

 «Η ισχύς εν τη ενώσει»

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis