Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
police_intime
19:24 | 12/02/2024

Για τη νέα διαταγη του Aρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. με τίτλο: «Δηλώσεις επιθυμίας αστυνομικών – ειδικών φρουρών», η οποία αναφέρεται σε ένα είδος αμειβόμενων περιπολιών, τοποθετήθηκε αποκλειστικά στο Policenet.gr ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Αττικής, κ. Νικολάου Κανέλλος.

 

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε τη δήλωση:

Κυρία Μαραγκουδάκη, η διαταγή του Αρχηγείου μας για τις αμειβόμενες περιπολίες δικαιώνει ένα πάγιο αίτημα της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής (ΕΝ.ΑΞΙ.Α), το οποίο είχε τεθεί σε όλους τους πρώην υπουργούς Προστασίας του Πολίτη.

Υλοποιείται σήμερα τη στιγμή που διαπιστώνεται "επανεκκίνηση" στην Αστυνομία.

Βλέπουμε ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια για την ενίσχυση των Τμημάτων σε ανθρώπινο δυναμικό αλλά και την ενίσχυση της αστυνόμευσης όλων των περιοχών.

Ως Ένωση θα ζητήσουμε να επεκταθεί το δικαίωμα στις αμειβόμενες περιπολίες σε όλο το αστυνομικό προσωπικό που υπηρετεί σήμερα στα Τμήματα.

Αυτή η ενέργεια θα δώσει την ευχέρεια στους Διοικητές να διαθέσουν περισσότερους αστυνομικούς για περιπολίες στην περιοχή αρμοδιότητας του Τμήματός τους και να υπάρξει μία ισονομία μεταξύ των αστυνομικών χωρίς διακρίσεις και περιορισμούς.

Πιστεύουμε ότι ο θεσμός αυτός θα επιτύχει με διπλό όφελος, τόσο για την ίδια την κοινωνία, όσο και για τους ίδιους τους αστυνομικούς που θα αυξήσουν με αυτόν τον τρόπο το μισθό τους.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis