Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
10:39 | 22/03/2024

Αλλαγή σκυτάλης σήμερα στη 5η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία της 5ης Μεραρχίας Χανίων, αφού πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης παραλαβής καθηκόντων του νέου διοικητή.

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης, παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του στρατού, της Αστυνομίας, ενώ παρόντες ήταν ο δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, Ρεθύμνου Γιώργος Μαρινάκης και η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαίρη Λιονή.

Διαβάστε επίσης

Στην τελετή χοροστάτησαν οι Μητροπολίτες Κισσάμου και Σελίνου Αμφιλόχιος, Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνός  και Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου Πρόδρομος.

Τα νέα του καθήκοντα παρέλαβε ο Ταξίαρχος Νικόλαος Κωστάκης, ο οποίος κατά τον λόγο του, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην τιμή που του γίνεται να αναλάβει τα καθήκοντα του διοικητή στον τόπο καταγωγής του, ενώ ανέφερε πως θα βρίσκεται στο πλευρό των υπόλοιπων κλάδων και υπηρεσιών για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών και φυσικών καταστροφών.

Τέλος εξέφρασε την εκτίμηση και τις ευχαριστίες στου στον απερχόμενο διοικητή.

Ο Απερχόμενος Διοικητής Μιχαήλ Πλουμής, αναφέρθηκε στα νέα καθήκοντα που θα αναλάβει στο Γενικό Επιτελείο Στρατού, ενώ έκανε απολογισμό της περιόδου που θήτευσε στην 5η Μεραρχία Χανίων.

 

zarpanews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis