Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ANORAK
15:28 | 26/12/2022

  

Το “TITANIUM® TACTICAL II”, περιλαμβάνεται στη συλλογή προϊόντων της Anorak και αποτελεί ένα αλεξίσφαιρο σύστημα σχεδιασμένο έτσι ώστε να παρέχει εκτεταμένη κάλυψη και τη δυνατότητα να προσαρμόζεται για να καλύπτει τις απαιτήσεις κάθε διαφορετικής επιχείρησης, χωρίς να θυσιάζει τη λειτουργικότητα και την άνεση, αποτελώντας ιδανική επιλογή για τις ειδικές δυνάμεις της Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος ή του Στρατού.

Το πάνελ βαλλιστικής προστασίας “SP.3A.301” είναι υβριδικό και κατασκευάζεται από συνδυασμό UHMWPE με UD ARAMID.

Σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε για να παρέχει τη μέγιστη προστασία στο επίπεδο ΙΙΙΑ++ του προτύπου NIJ 0101.04 και επιπλέον προστασία από πολλαπλές απειλές όπως από τα διαμετρήματα 7.62X25mm TOKAREV και 9X18mm Mild Steel Core MAKAROV καθώς και προστασία από αιχμηρά αντικείμενα, όπως η λεπίδα S1/G, με μέγιστη διείσδυση 16 χιλ. σε ασκηθείσα δύναμη 20 Joules σύμφωνα με την μεθοδολογία του προτύπου NIJ 0115.00.

Ο σχεδιασμός του “TITANIUM® TACTICAL II” προσφέρει υψηλή λειτουργικότητα και τη δυνατότητα μεταφοράς φορτίων οποιουδήποτε βάρους χάρις το σύστημα “MOLLE” που διαθέτει από ιμάντες εξαιρετικής αντοχής και το ύφασμα CORDURA® 1000 Denier.

Το “TITANIUM® TACTICAL II” διαθέτει σύστημα προσαρμογής τεσσάρων σημείων στους ώμους και στη μέση το οποίο εξασφαλίζει γρήγορο και εύκολο βάλσιμο / βγάλσιμο αλλά και τέλεια εφαρμογή στο σώμα. Οι αυτόδετες ταινίες hook and loop είναι σύμφωνες με το πρότυπο του Αμερικανικού Στρατού MIL SPEC F AA-55126B ενώ στην πλάτη διαθέτει ισχυρή λαβή μεταφοράς (DRAG HANDLE).

Οι εξωτερικές τσέπες στο στήθος και στην πλάτη του “TITANIUM® TACTICAL II” είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να επιτρέπουν τη γρήγορη είσοδο σκληρών πλακών ώστε να αναβαθμίζεται το επίπεδο προστασίας σε III ή IV για προστασία από πυρά τυφεκίων όταν κρίνεται απαραίτητο.

Ο εξαερισμός του “TITANIUM® TACTICAL II” επιτυγχάνεται με τη χρήση τρισδιάστατου και υψηλής αντίστασης στην πίεση υφάσματος με αντιβακτηριδιακές ιδιότητες (3D SPACER Coolmax® fresh) το οποίο επιτρέπει την αυξημένη κυκλοφορία του αέρα ανάμεσα στο πάνελ και στο σώμα προκειμένου να ελαχιστοποιείται η υγρασία και η ανάπτυξη μυκήτων.

Διαθέτει αναμονές ταινιών loop στο στήθος και στην πλάτη για την τοποθέτηση υπηρεσιακών ή άλλων σημάτων.

Δείτε περισσότερα εδώ

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis