Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
12:58 | 30/09/2023

Το αλεξίσφαιρο γιλέκο “Titanium® Shield I” που περιλαμβάνεται στη συλλογή προϊόντων της Anorak , είναι εργονομικά σχεδιασμένο αποτελώντας ιδανική επιλογή για το κυνήγι.

Παρέχει τη μέγιστη προστασία στο επίπεδο ΙΙΙΑ++ του προτύπου NIJ 0101.04 και επιπλέον προστασία από πολλαπλές  απειλές όπως από τα διαμετρήματα 7.62X25mm TOKAREV και 9X18mm Mild Steel Core MAKAROV καθώς και προστασία από αιχμηρά αντικείμενα, όπως η λεπίδα S1/G, με μέγιστη διείσδυση 16 χιλ. σε ασκηθείσα δύναμη  20 Joules σύμφωνα με την μεθοδολογία του προτύπου NIJ 0115.00.

Προστατεύει, επίσης, αποτελεσματικά από τα πιο διαδεδομένα φυσίγγια κυνηγίου τριχωτών θηραμάτων όπως:

–    Μονόβολα G12

–    9βολα G12

–    12βολα G12

Το συνολικό βάρος του γιλέκου “Titanium® Shield I” είναι μόνο 2,35 kg στο μέγεθος Large, έχοντας, ταυτόχρονα, πάχος πάνελ μικρότερο των 8 mm συμβάλλοντας τα μέγιστα στην λειτουργικότητα και άνεση του χρήστη.

Ο συνδυασμός του εξωτερικού υφάσματος CORDURA® με το εσωτερικό ύφασμα 3D SPACER Coolmax® fresh 3,5 mm παρέχει ένα τελικό προϊόν υψηλής αντοχής με ιδιότητες αντιβακτηριδιακές και ρύθμισης της θερμοκρασίας που επιτρέπουν την αυξημένη κυκλοφορία του αέρα για την αποβολή της υγρασίας.

Ο σχεδιασμός του “Titanium® Shield I” προσφέρει αυξημένη λειτουργικότητα, χάρη στο σύστημα “PALS (Pouch Attachment Ladder System) για τοποθέτηση θηκών εξοπλισμού, χωρίς να θυσιάζεται η βαλλιστική του προστασία και η άνεση των κινήσεων.

Το αλεξίσφαιρο γιλέκο “Titanium® Shield I” έχει σύστημα προσαρμογής τεσσάρων σημείων το οποίο επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη τοποθέτησή του. Παρέχει περιμετρική κάλυψη  360° και οι αυτόδετες ταινίες του καλύπτουν το πρότυπο MIL SPEC F AA-55126B.

Με πορτοκαλί φθορίζον πάνω τμήμα για εύκολη οπτική επισήμανση σε συνθήκες περιορισμένης ορατότητας.

 Δείτε περισσότερα εδώ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis