Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Άκου ποιος μιλάει
14:09 | 31/10/2023

H ταινία "Άκου ποιος μιλάει"  προβάλλεται στους ελληνικούς κινηματογράφους από την περασμένη Πέμπτη (26 Οκτωβρίου) και για όσους αγαπούν το cinema αποτελεί μία από τις ενδιαφέρουσες επιλογές αυτών των ημερών.

Στη συγκεκριμένη ταινία θα λέγαμε πως δεν κυριαρχεί το γέλιο αλλά ο "προβληματισμός" που προκαλέσει σε αρκετούς ανθρώπους εκείνη η "φωνούλα" που κάποιες φορές μας λέει (με τρόπο ήρεμο ή και όχι...) πως πρέπει να αναλάβουμε δράσεις και πρωτοβουλίες, ώστε η ζωή μας να αλλάξει προς το καλύτερο και να εμπλουτιστεί με εμπειρίες, δημιουργικότητα και επιλογές που θα μας εξελίξουν.

Διαβάστε επίσης

Στο "Άκου ποιος μιλάει"  πρωταγωνιστεί ο πάντα απολαυστικός Μελέτης Ηλίας, τον οποίο συντροφεύει ένα all-star cast με καταξιωμένους ηθοποιούς.

Εικόνα
Γιάννης Τσιμιτσέλης
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σε μία από τις σκηνές της ταινίας
Εικόνα
1

 

Η υπόθεση της ταινίας:

Ο Φώτης (Μελέτης Ηλίας) είναι σε αδιέξοδο τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ένας life coach, αυτό είναι το επάγγελμά του, που έχει χάσει τον προσανατολισμό του.

Οι συνεδρίες, που κάποτε επαγγελματικά τον γέμιζαν, δεν του προσφέρουν πλέον την ίδια εσωτερική ικανοποίηση ενώ και στην προσωπική του ζωή έχει απομονωθεί πλήρως.

Σε αυτή την κρίσιμη καμπή για τον εαυτό του και την καριέρα του, θα αναλάβει δράση μία γνώριμη σε αυτόν φωνή που ακούγεται μόνο μέσα στο μυαλό του.

Είναι η φωνή της συνείδησής του που προσπαθεί να τον κάνει να ζήσει τη ζωή του.

Θα καταφέρει ο Φώτης να βρει ξανά τον… Φώτη και τον έρωτα πριν χαθούν όλα;

 

Δείτε το trailer για να πάρετε μία γεύση της ταινίας το σενάριο και τη σκηνοθεσία της οποίας υπογράφει ο Θοδωρής Νιάρχος :

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis