Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
 Συμεών Κουπελόγλου
13:29 | 29/04/2023

Συνεχίζει την εκστρατεία για τον εξοπλισμό σχολείων και άλλων δημόσιων χώρων με αυτόματους απινιδωτές ο υποψήφιος βουλευτής  της  Ελληνικής Λύσης στην Α’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης, Συμεών Κουπελόγλου.

Χθες δώρισε απινιδωτή στο 1ο και 2ο Γυμνάσιο Τριανδρίας. Μαζί του ήταν η Μαγδαληνή Σλούκα, επίσης υποψήφια με την Ελληνική Λύση στην Α’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

«Ανταποκρίθηκα άμεσα στο αίτημα του σχολείου και συγχαίρω τους γονείς για το ενδιαφέρον που δείχνουν για τα παιδιά τους. Είναι ευθύνη της πολιτείας να εξοπλίσει τους δημόσιους χώρους με απινιδωτές. Είναι κρίμα να φεύγουν συνάνθρωποί μας ενώ θα μπορούσαν να σωθούν με τη χρήση ενός απινιδωτή», τόνισε σχετικά ο κ. Κουπελόγλου.

Υπενθυμίζεται ότι ο υποψήφιος βουλευτής τους τελευταίους μήνες έχει δωρίσει απινιδωτές σε σχολεία, ομάδες και πολιτιστικούς συλλόγους της Θεσσαλονίκης.

Ο απινιδωτής είναι μια συσκευή που παρέχει ρεύμα υψηλής ενέργειας στην καρδιά μέσω του θωρακικού τοιχώματος σε κάποιον που βρίσκεται σε καρδιακή ανακοπή. Αυτό το ενεργειακό σοκ ονομάζεται απινίδωση και είναι ένα απαραίτητο βήμα για την επιβίωση του παθόντα.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis