Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
10:19 | 10/12/2022

Συναντήσεις με τον γενικό γραμματέα Δημόσιας Τάξης Μιχαήλ Καραμαλάκη και τον γενικό γραμματέα Δασών Κωνσταντίνο-Ευάγγελο Αραβώση είχε ο δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών Ντίνος Χαριτόπουλος στην Αθήνα.

Στη συνάντηση με τον γενικό γραμματέα Δημόσιας Τάξης συζητήθηκαν τα προβλήματα των κτιριακών εγκαταστάσεων του Αστυνομικού Τμήματος Σαπών και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών και αναζητήθηκαν τρόποι για την επίλυσή τους. Ακόμη, συζητήθηκαν η ενίσχυση με προσωπικό και μέσα των Τμημάτων, η αποδοτικότερη συνεργασία των αστυνομικών υπηρεσιών με τον Δήμο και άλλα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Image removed.

Στη συνάντηση με τον γενικό γραμματέα Δασών αποφασίστηκε να υπογραφεί η προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Δήμου και του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας για το έργο αναβάθμισης, εξωραϊσμού και βελτίωσης του χώρου δασικής αναψυχής στη θέση «Δεντράκι» στις Σάπες. Παράλληλα, ο δήμαρχος συζήτησε με τον γ.γ. για τις διαδικασίες που θα βοηθήσουν στην εκπόνηση της μελέτης για την προστασία και την ανάδειξη του δάσους της Μαύρης Πεύκης. Τέθηκε επίσης το θέμα των σχεδίων αντιπυρικής προστασίας του Δήμου και το ζήτημα της επέκτασης του επιδόματος θέρμανσης για την αγορά καυσόξυλων σε όλους τους οικισμούς του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών, χωρίς καμία εξαίρεση.

xronos.gr

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis