Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:00 | 26/10/2019

Πριν από λίγες ημέρες, ένα βίντεο της εταιρείας Kalashnikov έκανε τον «γύρο» του Διαδικτύου, όπου έδειχνε με ποιο τρόπο μπορεί ένα τυφέκιο AK-74M να καταστραφεί, με αποτέλεσμα να κάνει «θραύση» και την εταιρεία να δημοσιεύει νέο βίντεο, αυτή τη φορά με το νέο προηγμένο τυφέκιο AK-12.

Το πιο πρόσφατο και νέο, τεχνολογικά, όπλο της Klashnokov, το τυφέκιο AK-12 είναι ο πρωταγωνιστής νέου βίντεο, όπου δοκιμάζεται στα άκρα, με αποτέλεσμα να πυροβολήσει τόσες φορές, μέχρι που τυλίχθηκε στις φλόγες κυριολεκτικά.

Η επιτυχία «επαναλήφθηκε»

Μετά την επιτυχία του βίντεο της Kalashnikov, όπου καταστρέφεται ένα τυφέκιο AK-74M, η εταιρεία έκρινε μάλλον πως θα ήταν καλή ιδέα να επαναλάβει το «πείραμα» με το καινούριο τυφέκιο AK-12, σε μια προσπάθεια να αναδείξει τις αντοχές και τα βελτιωμένα κατασκευαστικά και λειτουργικά χαρακτηριστικά του.

Εξαπολύοντας περίπου 680 ριπές, περίπου 23 γεμιστήρες πυρομαχικών διαμετρήματος 5,45 × 39 χιλιοστών, σε πλήρη αυτόματης λειτουργία, το τυφέκιο AK-12 έδειξε πως μπορεί να «σταθεί» ωστόσο με κόστος, καθώς τυλίχθηκε κυριολεκτικά στις φλόγες.

Δείτε το βίντεο που έχει γίνει «viral»:

Πηγή: onalert.gr (με πληροφορίες από: RT)

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis