Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Αίθουσα Αρχιφύλακα ΛΥΓΓΕΡΙΔΗ Γεωργίου
20:34 | 06/02/2024

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Αθήνας:

Με μία λιτή εκδήλωση, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ύστερα από πρόταση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής Ταξίαρχου κ. ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ Λάμπρου, το αμφιθέατρο της Δ.Α.Ε.Α. από σήμερα ονομάζεται ως «Αίθουσα Αρχιφύλακα ΛΥΓΓΕΡΙΔΗ Γεωργίου».

Διαβάστε επίσης

Τόσο ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ Μιχάλης, όσο και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κ. ΜΑΛΛΙΟΣ Δημήτριος, στάθηκαν στον ηρωισμό του συναδέλφου ΛΥΓΓΕΡΙΔΗ Γεωργίου και υποσχέθηκαν όπως θα πράξουν ως νέα Πολιτική και Φυσική Ηγεσία του Σώματος οτιδήποτε περνάει από το χέρι τους προκειμένου η Ελληνική Αστυνομία να αποκτήσει όλα τα θεσμικά και επιχειρησιακά εχέγγυα, ώστε να φέρει εις πέρας την αποστολή της.

Την επιμνημόσυνη δέηση για τον αείμνηστο συνάδελφό μας τέλεσε ο πανοσιολογιότατος Προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας Α/Β΄ Αρχιμανδρίτης κ. ΚΟΥΡΤΕΣΗΣ Αλέξιος.

Συγκινητικός ήταν ο λόγος του πατέρα του Γεωργίου ΛΥΓΓΕΡΙΔΗ, κ. Αθανασίου ΛΥΓΓΕΡΙΔΗ ο οποίος σε λίγα λεπτά περιέγραψε τη ζοφερή υπηρεσιακή πραγματικότητα που βιώνουν οι Έλληνες Αστυνομικοί, θέτοντας Πολιτεία και θεσμούς προ των ευθυνών τους.

Είναι απαίτηση όλων μας όπως οι δολοφόνοι του Γιώργου οδηγηθούν άμεσα στη φυλακή.

Στο πέρας της τελετής έγιναν τα αποκαλυπτήρια της επιτοίχιας επιγραφής.

Κλείνοντας, ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών έχουμε ήδη προτείνει και θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι τέλους ούτως ώστε το στρατόπεδο το οποίο στεγάζεται στην έδρα της Υ.Α.Τ., μετονομαστεί σε στρατόπεδο Γεωργίου ΛΥΓΓΕΡΙΔΗ.

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis