Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
περιπολικο
08:44 | 27/05/2024

Αγρια συμπλοκή μεταξύ νεαρών σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Πάρκο Αλτιναλμάζη, στην Αλεξανδρούπολη, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δυο άτομα και να συλληφθούν 10 εξ αυτών.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του evros-news.gr, ένας από τους νεαρούς τραυματίστηκε με μαχαίρι, ενώ ένας άλλος δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο ηλικίας 24 ετών δράστης που μαχαίρωσε πάνω στην συμπλοκή όπου συμμετείχαν περίπου 15 άτομα έναν άλλο νεαρό. Αν και οι αρχικές πληροφορίες απέδωσαν την βίαιη συμπλοκή σε οπαδικές διαφορές, επειδή τα περισσότερα άτομα είναι οπαδοί αντίπαλων ομάδων, τελικά πρόκειται για προσωπικές διαφορές μεταξύ των νεαρών. Ο καυγάς ξεκίνησε μεταξύ δύο ατόμων για μια αντιπαράθεση που είχαν, αναμίχθηκαν και οι υπόλοιποι νεαροί και η κατάσταση ξέφυγε.

Από τα ξημερώματα και μέχρι το βράδυ, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης προσήγαγαν στην Αστυνομική Διεύθυνση αρκετά άτομα και προχώρησαν σε 10 συλλήψεις. Δεν αποκλείεται μάλιστα αυτές να αυξηθούν, ενώ ήδη σχηματίστηκαν δικογραφίες και πιθανόν σήμερα οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Στο νοσοκομείο οι δυο τραυματίες στην Αλεξανδρούπολη

Ο νεαρός που μαχαιρώθηκε, μαζί με τον δεύτερο που δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι, διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Ο τραυματισμένος στην κοιλιά από το μαχαίρι χειρουργήθηκε και δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του, αν και η κατάσταση του είναι σοβαρή. Ο τραυματισμός του δεύτερου ατόμου στο κεφάλι δεν είναι τόσο σοβαρός.

iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis