Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
2
21:19 | 15/09/2023

Αγριο ξύλο έπεσε λίγο πριν τη μία το μεσημέρι της Παρασκευής στο κέντρο της Λαμίας και πιο συγκεκριμένα επί της οδού Αγίου Νικολάου. Συμφωνα με καταστηματάρχες της περιοχής περίπου 40 άτομα νεαρής ηλικίας από 15 ως 20 ετών συνεπλάκησαν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία με αποτέλεσμα σκληρές εικόνες.

“Το έναν τον είχαν βάλει στο ΄έδαφος και τον χτυπούσαν με κλωτσιές, μπουνιές και αντικείμενα που είχαν στα χέρια τους. Με το που έφτασε η αστυνομία τράπηκαν σε φυγή οι περισσότεροι. 2-3 μόνο έμειναν για να δώσουν εξηγήσεις” έλεγε στο lamianow.gr κάτοικος της περιοχής.

Διαβάστε επίσης

Το άγριο περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τη 13.00 το μεσημέρι της Παρασκευής στην οδό Αγιου Νικολάου στο κέντρο της πόλης και πιο συγκεκριμένα στην Παλαιά Δημοτική Αγορά. Όταν έφτασε η αστυνομία, ομάδες ΔΙΑΣ αλλά και η ασφάλεια και περιπολικά οι νεαροί είχαν εξαφανιστεί στα γύρω στενά. “Είχαμε ξανά επεισόδιο με νεαρούς, δύο ημέρες νωρίτερα. Με λιγότερα άτομα. Τότε δάρθηκαν με τα χέρια. Τώρα κρατούσαν λοστάρια και αντικείμενα” είπε στο lamianow.gr καταστηματάρχης της περιοχής.

Bίντεο με μαρτυρίες

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis