Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
14:19 | 22/01/2023

Την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε στο κτίριο του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων στο λιμένα Σούδας, Αγιασμός και κοπή Βασιλόπιτας από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων και την Ένωσή Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Δυτικής Κρήτης.

Στην εκδήλωση χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνού, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ι.Μ.Κ.Α. Πατήρ Γεώργιος Περάκης και ο Εφημέριος της Ενορίας Αγ. Νικολάου Σούδας Πατήρ Κυριάκος Κοντάκος.

Διαβάστε επίσης

Σε μια σεμνή τελετή, παρουσία του Κεντρικού Λιμενάρχη Χανίων Αντιπλοίαρχου Λ.Σ. Βαλυράκη Εμμανουήλ, του Υπολιμενάρχη Χανίων Αντιπλοίαρχου Λ.Σ. Γιαννουλάκη Νεκταρίου, του Υποδιοικητή της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Κρήτης Αντιπλοίαρχου Λ.Σ. Σημαντηράκη Βασιλείου, του Δ/τη του Α΄ Λ/Τ / Κ.Λ. Χανίων Πλωτάρχη Λ.Σ. Κοκολογιαννάκη Ευάγγελου, του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Νομού Χανίων κ. Βιριράκη Δημητρίου, του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων Κοτσιφάκη Μανόλη, του Πλοίαρχου και του Υπάρχου του Ε/Γ-Ο/Γ “BLUE HORIZON” και μεγάλου αριθμού συναδέλφων τους, αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος.

flashnews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis