Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
11:40 | 05/04/2024

Άγιοι Ανάργυροι: Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης και αναφέρθηκε στο έγκλημα έξω από το Α.Τ. των Αγίων Αναργύρων.

 

Διαβάστε επίσης

«Το να παίρνουμε ένα περιστατικό και να το κάνουμε σημαία για τα πάντα, δεν είναι σωστό», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχετικά με την κριτική που γίνεται για τη δολοφονία της 28χρονης έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, προσθέτοντας ότι η πατάξη της εγκληματικότητας βρίσκεται στα καλύτερα επίπεδα.

«Πόσες φορές ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας έχει επέμβει επιτυχημένα, υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις και είναι πολλές», σημείωσε ο υπουργός,τονίζοντας ότι έχει γίνει πρόοδος στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, ενώ «κοινωνία χωρίς έγκλημα δεν υπάρχει».

Ο ίδιος ανέφερε ότι πολλοί αστυνομικοί από τις υπηρεσίες φύλαξης επισήμων έχουν επιστρέψει στις υπηρεσίες τους, ενώ υπενθύμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε νομοθετήσει με τρόπο με τον οποίο ένας δολοφόνος θα μπορούσε να αποφυλακιστεί ακόμα και σε 5 χρόνια, μέχρι να αλλάξει το πλαίσιο η Νέα Δημοκρατία.

 

Advertisement

 
 
 
 
 

«Αν ζητήσουμε μια πιο αυστηρή αστυνομία, που εγώ θα το ήθελα, θα είμαστε μειοψηφία στη Βουλή, διότι οι άλλοι θα λένε περί… αστυνομοκρατίας», κατέληξε ο υπουργός.

«Αν κάναμε εκλογές οποτεδήποτε κάποιο κόμμα το επιθυμεί, δεν θα υπήρχε κυβέρνηση της χώρας. Έγιναν διπλές εθνικές εκλογές πριν λίγους μήνες και ο λαός έδωσε το μήνυμα. Επίσης δεν πέρασε και η πρόταση δυσπιστίας», απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε ερώτημα σχετικά με τα όσα δήλωσε χθες σε συνέντευξή του ο Στέφανος Κασσελάκης, περί της πρότασής του να γίνουν εκλογές.

«Ζητάει εκλογές αυτός που ο ίδιος λέει ότι θα έρθει δεύτερος και ότι σημασία έχει το ποσοστό», σχολίασε επίσης.

Πηγή: eleftherostypos.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis