Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:14 | 02/02/2019

Αυστηρά μέτρα λαμβάνει η ΕΛ.ΑΣ. για να εξασφαλίσει ότι δεν θα συναντηθούν οι δύο αντίπαλες πλευρές σήμερα το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας.

Στις 18:00 είναι προγραμματισμένη η αντιφασιστική συγκέντρωση στην Πλατεία Ρηγίλλης και στις 19:00 η συγκέντρωση για την επέτειο των Ιμίων και εναντίον της Συμφωνίας των Πρεσπών έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Λ. Μεσογείων.

[custom:google-ads] 

Θα υπάρχει αυστηρή παρουσία της Αστυνομίας και τοποθέτηση φραγμών.

Αναφορικά με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα εφαρμοστούν σήμερα το απόγευμα, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας και ειδικότερα στους άξονες των Λεωφόρων Βασ. Σοφίας και Μεσογείων, λόγω των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων, περιλαμβάνουν απαγόρευση στάσης-στάθμευσης και διακοπή της κυκλοφορίας, σταδιακά και ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Παράθυρο» για προσλήψεις στις ΕΔ – Tι προβλέπει ο σχεδιασμός για ΕΠ.ΟΠ.

Από την Τροχαία παρακαλούνται οι οδηγοί για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφεύγουν τη διέλευση και στάθμευση των οχημάτων τους στο οδικό δίκτυο των ανωτέρω περιοχών, και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Πηγή:   news247.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis